Last news in Fakti

20 Януари, 2022 14:04 4 714 4

Радо Станев: Много "специалисти" ми звъняха да не вземам Вуцов в Славия!

  • светослав вуцов-
  • славия-
  • радостин станев-
  • вратар

Моята цел е Светльо да бъде здраво стъпил на земята, да надгражда и да осъществи трансфер в добър европейски отбор

Радо Станев: Много "специалисти" ми звъняха да не вземам Вуцов в Славия! - 1

Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев коментира как се е стигнало до привличането на Светослав Вуцов в столичния клуб. Младокът беше избран за най-добър вратар в анкетата на българските журналисти, както и за най-прогресиращ млад играч.

Именно Радо е човекът, който открива, привлича, тренира и налага в Славия сина на Велислав Вуцов.

„Много съм доволен от двете награди на Светльо, защото той ги заслужаваше. Няма нищо по-хубаво от това трудът и талантът ти да бъдат оценени. А той има безспорен талант“, заяви пред БЛИЦ Станев.

„Аз съм тренирал доста вратари, но за първи път мой възпитаник е оценен толкова високо, ставайки №1 в България на поста си.

Никога няма да забравя как преди 2 години привлякох Светльо от Септември в Славия. Доста „специалисти“ ми звъняха и ме съветваха да не го взимам. Няма да цитирам имената им. Такова било момчето, онакова било. Такъв му бил характерът… Съсипаха ме с обаждания и съобщения, че допускам грешка.

Но аз настоях. Говорих с шефа Венци Стефанов и Светослав Вуцов пристигна в Славия. Безспорен талант е. Моята цел е той да бъде здраво стъпил на земята, да надгражда и да осъществи трансфер в добър европейски отбор. Пожелавам му го от сърце“, добави Радо.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 9 Отговор
    Къв талант е тоя чорбар??? Да го взима Тройчо

    Коментиран от #2

  • 2 Справедлив

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ако беше говедо , щеше ли да признаеш че е талант ?
  • 3 Стършел

    1 0 Отговор
    Дано не е наследил характера на баща си!
  • 4 Сандо

    3 0 Отговор
    От младите вратари най-добро впечатление ми прави Наумов.А Св. Вуцов тръгва с летящ старт,като освен кацествата му роля играе и семейството.Дано да се развие и направи сериозна кариер,но изпитвам някакво съмнение че това ще се случи.