Отидете към основна версия

5 053 43

Радостин Василев освобождава всички директори на Спортния тотализатор

  • радостин василев

Спортният министър даде начало на новата програма за развитие у нас

Снимка: БГНЕС

Цялото ръководството на Българския спортен тотализатор (БСТ) ще бъде освободено в близките дни. Това заяви спортният министър Радостин Василев на пресконференция днес, в която обяви началото на новата програма за финансиране на федерациите у нас.

Има изключително тежки проблеми в БСТ. В понеделник освобождавам всички членове на борда на директорите. Тепърва ще правим разчети, но с изпълнителния директор сме взели решение, че в дух на консенсус ще преминем към ново ръководство на тотализатора“, каза министъра.

Той изрази още удивлението си, че проблемите в родния спорт са надминали собствените му очаквания и бе категоричен, че порочните практики от 12 години насам ще бъдат прекратени на мига. Василев сякаш намекна най-вече за ръководството на Българския футболен съюз (БФС), тъй като само неговото ръководство е начело за подобен период.

Спортният министър също така заяви, че ще прави отчети на дейността си на всеки 3-4 месеца, като междувременно ще бъде в постоянен контакт с федерациите, гарантирайки на някои от тях „най-големия бюджет в историята им“.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 29 гласа.

Свързани новини