13 Януари, 2022 19:15 4 981 43

Радостин Василев освобождава всички директори на Спортния тотализатор

  • радостин василев

Спортният министър даде начало на новата програма за развитие у нас

Радостин Василев освобождава всички директори на Спортния тотализатор - 1
Снимка: БГНЕС

Цялото ръководството на Българския спортен тотализатор (БСТ) ще бъде освободено в близките дни. Това заяви спортният министър Радостин Василев на пресконференция днес, в която обяви началото на новата програма за финансиране на федерациите у нас.

Има изключително тежки проблеми в БСТ. В понеделник освобождавам всички членове на борда на директорите. Тепърва ще правим разчети, но с изпълнителния директор сме взели решение, че в дух на консенсус ще преминем към ново ръководство на тотализатора“, каза министъра.

Той изрази още удивлението си, че проблемите в родния спорт са надминали собствените му очаквания и бе категоричен, че порочните практики от 12 години насам ще бъдат прекратени на мига. Василев сякаш намекна най-вече за ръководството на Българския футболен съюз (БФС), тъй като само неговото ръководство е начело за подобен период.

Спортният министър също така заяви, че ще прави отчети на дейността си на всеки 3-4 месеца, като междувременно ще бъде в постоянен контакт с федерациите, гарантирайки на някои от тях „най-големия бюджет в историята им“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загробена работа

    51 2 Отговор
    България от години се слави с единствената губеща хазартна компания в Галактиката. За това пък мама направи най-известното магниче на Земята.

    Коментиран от #14, #28

  • 2 Разследване требе

    53 8 Отговор
    голямо, брутално крадене е имало от тото началниците. Бочко и от там е сукал 100%.
  • 3 браво

    41 3 Отговор
    Да почне метлата !
  • 4 asd

    27 4 Отговор
    В смисъл? Всичките ГЕП-ави, слабоумните ритнитопковци а? ХахахХАхаХАха
  • 5 Респект

    32 3 Отговор
    за което !

    Коментиран от #10

  • 6 asd

    29 6 Отговор
    "Гошо Гинчев и Христо Йовов сред новите членове на Управителния съвет на "Български спортен тотализатор."

    Неграмотните ритнитопковци на любимата безкнижна и слабоумна Тиква?
  • 7 И ииии и

    12 35 Отговор
    познайте за кого и какво ще лобира новия червен министър
    1) шеф на Футболния съюз цицикар!;
    2) нова зала за ...... естествено ЦСКА!;
    3) ипълнение на последни желания на .... цицикари
    4) невиждани пари за ..... шефове на федерации бивши .... естеествено цесекари!
    А масовия спорт, а ...., е тези и други проблеми ще решава .... както каже като последно желание кой Гриша Ганчев кристално чистия бицнесмен, а пропуснахме борбата и ..... подпомагане борческо сенчестия елит!!!!
  • 8 роро

    40 8 Отговор
    Ако успее да бутне Перуката по някакъв начин, значи може да кажем, че добре си е свършил работата, даже и нищо друго да не направи
  • 9 Пръц

    19 23 Отговор
    ПП -Пипнахме Парите!

    Коментиран от #22

  • 10 За кое

    9 16 Отговор

    До коментар #5 от "Респект":

    Бре .... за това че Първо реши проблема и последното желание па ... и сега подхвана паричките които ще реши в полза на кой ...познайте, ами требе да се ушият ръкави на балтончето-стадионче на Гришата!

    Коментиран от #15

  • 11 3.14К

    34 8 Отговор
    Ето защо жената на Раев скочи срещу министъра на спорта. Махат бижутера, комбайнера и орача като шефове на тотото. Все близки семейни приятели.

    Коментиран от #23

  • 12 ПЕЕВ

    11 20 Отговор
    И ТАМ ЩЕ СЛОЖИМЕ ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ ЗА ДА ЛАПКАТ.

    Коментиран от #16

  • 13 Тома

    44 1 Отговор
    Щом зета на кмета на Симитли му подариха джакпота смятайте каква мафия е тотото.Черепа стана милиардер от хазарт а тези са все на загуба

    Коментиран от #27

  • 14 мафията

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Загробена работа":

    Първите писъци ще дойдат от тези, които са най-близо до мафията. Започвам жестока проверка, свързаните дружества, БСТ. Координирана е с министър Рашков, министър Петков. Някои може да е чул, че БФХГ ще се проверява и да ме вкара в изключителен скандал. Уважавам спорта, но просташко държание към мен и професор Дашева – няма да толерирам. Оттам нататък всички интерпретации имат своите доказателства. Госпожа Раева може да казва каквото пожелае. Никога не съм нападал нея и спорта ѝ".

    „Явно Пламен Манолов за нея е Пламен. За мен той е Пламен Манолов. Те си говорят на малки имена, но мен тези неща не ме интересуват. Някои хора, облагодетелствани от мафията, си говорят на малки имена. Аз с тях си говоря на малки имена. Аз протоколирам всичките си разговори. Всичко е черно на бяло, ако някой има други твърдения, ще ги развенчаем бързо. В момента, в който тя напусна залата, 50 човека си отдъхнаха. Аз не искам да ми ръкопляскат, а да съм коректен. Като виждам последните стенания от обгрижваните от статуквото, аз мога да давам брифинги всеки ден.
  • 15 Гришата

    7 12 Отговор

    До коментар #10 от "За кое":

    Да не е осъден на смърт или е смъртно болен, та му изпълняват последното желание. Нещо не мога да разбера. Да си е жив и здрав човека, пожелавам му го от сърце, ама малко се по увлякоха с тия последни желания. Ясно е, че това министърче, поставено от Учиндолския инвалид, е сложено да обслужва човека който стои зад Учиндолеца. Тая година и шампиони ще ги направят, подарък за шестдесет годишнината на Гришата. Май, май много последни желания станаха, много подаръци също.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 hahaha

    8 10 Отговор
    абе направо закривай и спорта и министерството и се махай
  • 18 Не е тото

    14 1 Отговор
    Това не е ли игра без праеила ако в нея участват компютър за анализ на непопълнените варианти на шест числа и подбрани шест числа с по-малък диаметър на топките в сферата?
  • 19 Стоян Александров

    10 21 Отговор
    Радостинчо, чорбарче още един път да обидиш някой ЛЕВАКАР като например Наско и Илияна и няма да си повече мЕнистър. Никой няма да ти помогне. Ни Ганю, ни Кюстендилската синя слива, ни Киро лъжеца. Просто приключваш...
  • 20 Неутрален

    7 13 Отговор
    На това праителство и този.министьр на спорта включително му давам да искара до пролетта.Тия са пьлно недорозомение Кирчо ,Кокорчо и другите .
  • 21 Друг път

    7 12 Отговор
    Престанете да наричате това недоразумение спортен министър. Това е министър на Гриша Ганчев. Трябва да му се отчита така че работи по въпроса. Мафията завзе държавата. Ето ви промяна сега.
  • 22 Нов мафиот

    5 10 Отговор

    До коментар #9 от "Пръц":

    ПП - Паричен Поток към мафията. Да ви е честит новият шеф на мафията Гриша Ганчев. Дано да е по-малък мафиот от Делян Пеевски.
  • 23 Дебил

    7 11 Отговор

    До коментар #11 от "3.14К":

    Викаш Раева не направи олимпииски шампионки българките? Викаш не сложи в международната федерация Българка? А Руди е един министър на мафията, който трябва ежемесечно да се отчислява. Това да наречеш олимпииска шампионка и жена дала толкова успехи на България жена с не добро психическо състояние що за де... л трябва да си. Гнусен човек без капка такт и възпитание.
  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    20 0 Отговор
    Представете си колко се краде,за да може тото да е на загуба..........

    Коментиран от #38

  • 25 Банкянски тулуп

    13 0 Отговор
    Йовов нема да го пипате аз съм му дал тотото
  • 26 Райчо

    4 3 Отговор
    Божко Дубаеца ще бъде новият директор на тотото.
  • 27 по точно

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Тома":

    Беше на дебелия майката!Джакпот-пада?!,един човек позна,ама бам-излязака още 7 ?!;Номера на китайката !....
  • 28 Браво на Министъра!

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Загробена работа":

    Браво на Министъра! Сега ще почнат да пищят свързаните с мафията, но трябва да се спре с теча на държавни пари!

    Коментиран от #32

  • 29 Тоя го знам

    5 5 Отговор
    Този се взема за Много Голяма работа ама е изходен продукт от Голяма нужда.Това което издума просто нямаше нужда от него .Видяха му акъла него ще забравят златните момичета никога
  • 30 СПОРТ

    7 3 Отговор
    АКО ИМА КАК, ТОЗИ МИНИСТЪР ДА РАЗКАРА ЦЯЛОТО БФС, ТАМ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ, ВИЖДА СЕ ЧЕ ИМА ВОЛЯ !!!
  • 31 Бибитко

    6 3 Отговор
    Наско Раев, на когото Бойко Борисов хариза акциите на "Левски" и когото той неведнъж е заявявал в интервюта, че харесва и обожава, желае моменталното завръщане на Тиквата от Банкя. Да не говорим пък за жена му Илиянчето, на която - поради стара сексуална тръпка, Борисов раздаваше персонално милиони левове.
  • 32 Извратени

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Браво на Министъра!":

    Браво че унищожава единственият спорт с успехи и от сутрин до вечер се занимава да задоволява первезните желания на един мафиот да има в центъра на парк стадион което го няма никъде по света. Вие извратени ли сте?
  • 33 БФБ

    5 1 Отговор
    Най-накрая да има свестен министър на спорта, който се е заел да оправи всички неразбории във финансирането на федерациите.
    Нека да види къде отиват големите суми държавни пари.
  • 34 Бай Ставри Ви чака пиленца

    9 0 Отговор
    Аре сега в неделя "някой" ще спечели 6 млн. джакпот, защото от понеделник БСТ е с ново ръководство. Смешшшшници, докато не върнете изплащането на печалбите от джакпоти накуп, колконка от мен няма да видите. И нали нямаше да рекламирате хазарта, а? Във фейсбук е пълно с реклами на талончета, картончета и т.п. харчи пари. 2825
  • 35 Гошо

    9 0 Отговор
    И новият директор на БСТ да направи проверка за фишовете във всички игри в тото джокер. Няма отпечатани позиции с цифри: 2/4, 2/6, 3/2, 3/6, 3/8, 4/0, 4/3, 4/6, 4/9. Когато някоя от тези позиции, комбинирани с цифри излязат няма печеливши и се натрупва джакпот. Или да започнат да печатат фишове с всички цифри към позициите, или да я махнат тази игра.

    Коментиран от #36

  • 36 това се знае

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гошо":

    че се краде по този начин... още преди години се говореше за позиции, комбинирани с определени цифри... измислено е перфектно!
  • 37 ЪРП

    7 0 Отговор
    ДО ТУК ДОБРЕ!!!!!!!
    СЛЕДВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ НЕЗАБАВНО С НАЙ-ГОЛЯМАТА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ИЗМАМА , А ИМЕННО МАНИПУЛИРАНЕТО С ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ СРЕДСТВА НА ТЕГЛЕНЕТО НА ЧИСЛАТА ОТ ТОТОТО!!!!!!!!!!
    ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЪЧНО И ЧЕСТНО ТЕГЛЕНЕ НА ТОТАЛИЗАТОРА, КАТО СВЕРАТА СЕ ВЪРТИ РЪЧНО И ДЕЦА ВАДЯТ ЕДНО ПО ЕДНО ЧИСЛАТА ОТ СФЕРАТА!!!!!!!!
    ЧАК ТОГАВА БИХ ПОВЯРВАЛ ,ЧЕ НЕЩО НОВО, ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хари

    4 0 Отговор
    Последният мач тото1- 13 срещи завършва в неделя около 21-22ч, обработват се данните на компютър и познайте броят и размерът на печалбите кога се публикуват на сайта,... в понеделник след обяд????
  • 40 Дрън

    2 0 Отговор
    И да им направят ревизия , какви печалби раздават от билетите за лотария, където почти няма печалби. Напечатали са билети в своя полза. А на клиентите раздават дребни стотинки
  • 41 Чудесно ако стане

    3 1 Отговор
    Първите милиони на Пеевски майка му ги смъкна от там. Абе това е бездънна яма с пари и доста бъркат в нея.
  • 42 а део , кога ще му биете шута

    1 0 Отговор
    крадци скапани ! пеевски копия .
  • 43 уж сваляме старите ама слагаме нашия

    1 0 Отговор
    крадец ! старите що ги сваляте и що не влизат на топло ?