Отидете към основна версия

1 034 11

Стойчо Младенов се появи на протеста срещу БФС

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • бфс-
  • протест-
  • борислав михайлов

Старши-треньорът на ЦСКА застана зад решението на феновете за палатков лагер пред базата в Бояна

Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи пред Националната спортна база в Бояна, за да подкрепи привържениците на „червените“ в амбицията им да настояват за оставката на Борислав Михайлов и колегите му от ръководните постове в БФС.

Той каза пред журналистите, че присъства в ролята си на футболен запалянко, който е загрижен за бъдещето на спорта у нас.

Едните имат 40-годишно приятелство, другите 20-годишно приятелство, трети имат интереси. На едни се помага за стадион, на други се взимат количество финанси, като глоби и тям подобни. На тези, които се помага, те са с тях, но не трябва да бъде така. В края на краищата трябва да има един честен футбол на всяко едно ниво, защото виждаме кой командва комисиите, кой ги организира. Кой мислите, че покани Кашай? Кой мислите, че му плаща заплатата? Това са неща, които са напълно ясни на всички“, каза Младенов, цитиран от Gong.

Протестът срещу БФС стартира днес, но няма обявен край, като се планира денонощно да останат хора в палатките, които да настояват за оставката на Михайлов.

По-рано и Димитър Бербатов се появи, като сподели, че е бил поканен от организаторите в ролята му на единствен реален конкурент за най-важния административен пост в българския футбол.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.

Свързани новини