Last news in Fakti

28 Март, 2022 16:30 1 033 11

Стойчо Младенов се появи на протеста срещу БФС

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • бфс-
  • протест-
  • борислав михайлов

Старши-треньорът на ЦСКА застана зад решението на феновете за палатков лагер пред базата в Бояна

Стойчо Младенов се появи на протеста срещу БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи пред Националната спортна база в Бояна, за да подкрепи привържениците на „червените“ в амбицията им да настояват за оставката на Борислав Михайлов и колегите му от ръководните постове в БФС.

Той каза пред журналистите, че присъства в ролята си на футболен запалянко, който е загрижен за бъдещето на спорта у нас.

Едните имат 40-годишно приятелство, другите 20-годишно приятелство, трети имат интереси. На едни се помага за стадион, на други се взимат количество финанси, като глоби и тям подобни. На тези, които се помага, те са с тях, но не трябва да бъде така. В края на краищата трябва да има един честен футбол на всяко едно ниво, защото виждаме кой командва комисиите, кой ги организира. Кой мислите, че покани Кашай? Кой мислите, че му плаща заплатата? Това са неща, които са напълно ясни на всички“, каза Младенов, цитиран от Gong.

Протестът срещу БФС стартира днес, но няма обявен край, като се планира денонощно да останат хора в палатките, които да настояват за оставката на Михайлов.

По-рано и Димитър Бербатов се появи, като сподели, че е бил поканен от организаторите в ролята му на единствен реален конкурент за най-важния административен пост в българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перукан

    8 7 Отговор
    Няма пари за Цска от тук нататък.

    Коментиран от #11

  • 2 фен на Бербатов

    11 3 Отговор
    Герберастите са кърлежи, впили се във всички сфери на живота, включително и в спорта! Борете се, правото е на ваша страна!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Кметове

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "фен на Бербатов":

    Е той Бербатов разчита на селските отбори които се спонсорират от кметовете на ДПС-ГЕРБ😊.
  • 4 кУмУнист

    8 6 Отговор
    Все едно месията идва. Какво толкова станало тройчо най голямото мрънкало в световната треньорска професия. Сините братя са виновни за всичко. Отишло мрънкалото да види дишащите лепило юнаци.
  • 5 КАТО

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "фен на Бербатов":

    КАЖЕШ БЕРБАТОФ МИ ЗВУЧИ КАТО БОРИСОФ. НОМЕР ТРИ ПРАВИЛНО КАЗВА. КМЕТОВЕТЕ КАТО СИМИТЛИИСКИЯ СА ЗАД БЕРБО. А СИНЧЕТО ДО ПОРТИТЕ НА БИБИТКО.
  • 6 Вижте ги

    5 5 Отговор
    Кюстендилеца, Филипов, С Младенов, Бербатов, Трифонов, Борис Станков, Величков, Градев това е новото лице на футболът? Това ли ви е промяната и искат обединение? С какво с тази измет ли?
  • 7 кУмУнист

    8 7 Отговор
    Много фенове голям отбор. Журналистите са 3пъти повече от оранжевите пияни и презобили типове.
  • 8 Левски 1914

    9 6 Отговор
    100 - 200 припознавачи подкрепят едно ФЪРЧИЛО.
  • 9 mad forest

    6 6 Отговор
    Като му гледа човек резултатите, верно че този не е треньор- професионалист, а любител запалянко.
  • 10 Робинзон

    7 5 Отговор
    Стойче, какво ти е виновно БФС, че не можеш да биеш Царско село, Локо Сф., Левски и Ботев Пд.? Разград загубиха 3-4 мача, а отделно смениха тренер, играчи и ръководители, НО на теб Стайчо все БФС, съдиите и Левски са ти виновни!
  • 11 7654

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Перукан":

    Да се махат веднага тези кърлежи от Бояна! Никой не ги иска, а те се натискат да стоят!