Отидете към основна версия

14 364 28

Футболен шеф: Подписът ми е брутално фалшифициран от БФС!

  • бфс-
  • стандарт шивачево-
  • динко николов

Сагата с фалиралия Стандарт Шивачево придобива криминални измерения

Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз е фалшифицирало подписа на председателя на Управителния съвет на Стандарт Шивачево Динко Николов. Това твърди самият футболен бос с публикация в социалните мрежи в отговор на поредните твърдения от страна на федерацията за неговия клуб.

Подписът ми в протокола е брутално фалшифициран“, категоричен е Николов по повод публикуваната в Sportal информация, че клубът му е организирал събрание на 5 февруари 2021 г., на което той е преизбран единодушно за председател на УС.

Той заяви, че за пръв път вижда този протокол след публикацията на спортното издание и забелязва, че той е фалшификат на онзи документ от преди 20 години. Аргументът му е, че се вижда поправка в името на един от членовете, подписали се за избора му - Виолета Енчева Дянкова. Динко Николов обясни още, че към онзи момент тя все още не е омъжена, а днес е с фамилията на съпруга си - Дянкова. Именно там си личи, че фамилното име е добавено накриво.

Фалшификацията на документи и подправянето на чужди подписи е криминално деяние по силата на българското законодателство. Това придава и криминално измерение на скандала в БФС, който може да се превърне от обикновена битка за власт в разкритие на криминална група.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 74 гласа.

Свързани новини