Отидете към основна версия

876 2

Лудогорец се оглежда за футболисти на бразилския пазар, хареса си 21-годишен от Коринтианс

  • лудогорец-
  • футбол-
  • адсон-
  • коринтианс

Адсон е дясно крило, но може да действа и зад нападателя

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец вече работи по лятната селекция. Скаутите на разградчани гледат опции за попълнения. Една от тях е от Бразилия, пишат медиите в страната. Орлите са набелязали 21-годишния Адсон от елитния Коринтианс.

Той е дясно крило, но може да действа и зад нападателя. Има договор с клуба си до декември 2014-а. От Коринтианс обаче искат да го пратят под наем в Европа да се обиграва. Висок е 171 см. Продукт на клуба, като през миналия сезон е играл за Б отбора, но сега са започнали по-често да го включват в групата. От началото на 2022 година има 8 мача в щатския шампионат Паулиста и 1 за Копа Либертадорес. В тях обаче е записал само 335 минути, но е вкарал и 1 гол.

През тази зима след известно прекъсване Лудогорец пак погледна сериозно към бразилския пазар. От Крузейро взе Тиаго, а от Сеара привлече Рик Джонатан. През лятото обаче орлите може да се разделят с един от бразилските си играчи - крилото Вандерсон, чийто договор изтича през юни и не е подновен все още. Същото важи и за десния бек Сисиньо.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини