Отидете към основна версия

1 108 8

ЦСКА обвини фирмата-разпространител по хаоса с билетите за Купата на България

  • цска-
  • левски-
  • купа на българия

От клуба излязоха с официално становище по случая

Снимка: БГНЕС

Абсолютен хаос цари днес около продажбата на билети за финала в Купата на България между ЦСКА и Левски. Онлайн продажбата стартира паралелно с билетите на каса, но изглежда фирмата, която продава пропуските в интернет, не е спазила договора си с „червения“ клуб, по информация именно от „Българска армия“.

Днес (03.05.) от “Ивентим”, напълно самосиндикално и без да предупредят клуба ни, решават да пуснат в продажба онлайн билети за сектор “А”, където ще са разположени нашите фенове“, написаха от Борисовата градина по казуса с билетите.

Проблемът настъпи, след като се появи информация, че големи части от сектора са били закупени от феновете на „сините“ посредством търговеца, като така се създава сериозен конфликт с мерките за безопасност.

Търсим най-доброто решение да гарантираме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че чужди фенове няма да бъдат допуснати в сектора на ЦСКА. Ако се наложи, ще анулираме всички продадени дигитални билети за сектор “А”, гласи още публикацията на ЦСКА, като се подчертава, че е взета предвид възможността това да създаде неудобства и за почитателите на отбора, но в подобна ситуация се изисква вземане на решение, касаещо сигурността по трибуните.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини