Last news in Fakti

3 Май, 2022 17:21 1 105 8

ЦСКА обвини фирмата-разпространител по хаоса с билетите за Купата на България

  • цска-
  • левски-
  • купа на българия

От клуба излязоха с официално становище по случая

ЦСКА обвини фирмата-разпространител по хаоса с билетите за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Абсолютен хаос цари днес около продажбата на билети за финала в Купата на България между ЦСКА и Левски. Онлайн продажбата стартира паралелно с билетите на каса, но изглежда фирмата, която продава пропуските в интернет, не е спазила договора си с „червения“ клуб, по информация именно от „Българска армия“.

Днес (03.05.) от “Ивентим”, напълно самосиндикално и без да предупредят клуба ни, решават да пуснат в продажба онлайн билети за сектор “А”, където ще са разположени нашите фенове“, написаха от Борисовата градина по казуса с билетите.

Проблемът настъпи, след като се появи информация, че големи части от сектора са били закупени от феновете на „сините“ посредством търговеца, като така се създава сериозен конфликт с мерките за безопасност.

Търсим най-доброто решение да гарантираме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че чужди фенове няма да бъдат допуснати в сектора на ЦСКА. Ако се наложи, ще анулираме всички продадени дигитални билети за сектор “А”, гласи още публикацията на ЦСКА, като се подчертава, че е взета предвид възможността това да създаде неудобства и за почитателите на отбора, но в подобна ситуация се изисква вземане на решение, касаещо сигурността по трибуните.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xaxa

    7 15 Отговор
    На тия пък все някой за нещо им е виновен

    Коментиран от #3

  • 2 Айдее

    6 18 Отговор
    Газ към Ловеч и без много да пищите,като ощипани госпожици
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дааа

    16 4 Отговор
    Малко ни е зеления тумор на бг футбола, а ето ти и стария тумор на бг футбола надигна рога. И те като Шалварите започнаха да си правят квото си искат, няма правила, няма закони.. Дано говедата дето са си купели билети да ги изхвърлят от сектора на ЦСКА, защото ще ядът здрав бой. Оти малко малоуми има и в агитките на ЦСКА...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Коп

    14 1 Отговор
    3 март 2004 година. На Националния стадион "Васил Левски" играят Левски и Ливърпул. От синята фенгрупировка “София Запад” в дните преди мача предупреждават "чорбари да не припарват до трибуните.
    "Червените" не се стряскат от заканите.
    Близо 500 човека са заели място до агитката на Ливърпул. Те тръгват от стадион “Българска армия”, помитайки всичко по пътя. Влизат на трибуните с първия съдийски сигнал. Без билети. В сектор Г са. Той обаче в този мач е син. Те не могат да се примирят с това и започват да удрят наред…Намесата на полицията е закъсняла. Дори униформените не са очаквали подобна атака.

    На другия ден във фенския форум на Ливърпул се появява разказ на случката, а англичанинът завършва с думите” “Бил съм къде ли не в Европа, но за първи път виждам на трибуните да се появи агитка на трети отбор, да набие тази на домакините и да започне да подкрепя гостите".

    Коментиран от #7

  • 7 Подуямие

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Коп":

    Развесели ме! Лумпени има по много и в двете агитки ,а и сред привържениците им!

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Подуямие":

    По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ . Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба.