Отидете към основна версия

4 542 10

Фюри към Усик: Намери си топките и ела да се видим (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс

„Циганският крал“ смята, че украинецът се опитва да се скрие след предизвикателството

Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри побърза да отговори на Олександър Усик за отказа му да се бият през декември, като в типичния си стил реши да го провокира с публикация в социалните мрежи.

Усик, средняк, казваш, че искаш WBC и че се държала от цигани. Да, държи се от цигани, от „Циганския крал“. И се държи здраво, наистина здраво. Всички пътища водят към двуметров бехемот. Ще те унищожа, средняко! Средняк, ще бъдеш разбит на парченца. Казваш, че искаш да се биеш с мен, след като си победил бодибилдъра, предизвикваш ме по телевизията и сега се държиш като женчо - бягаш, криеш се, казваш, че имаш контузии. Нямаш контузии! Спечели някакъв спаринг. Идвай да се бием през декември, щом толкова ти знае устата, за да видим дали държиш на думата си, средняко. Няма значение дали ще е през септември, през април или през август догодина. Изходът ще е един и същ - ще те разбия! Аз съм двуметров 130-килограмов бехемот. Ще те унищожа, средняко. Намери си топките и ела да се видим“, каза Фюри в канала си в Twitter.

По-рано украинецът заяви, че не иска да се бие по коледните празници, защото има контузии за лечение и иска да прекара време със семейството си, защото не е излизал от фитнеса през последните 6 месеца.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.

Свързани новини