Отидете към основна версия

1 301 0

Дидие Дешан подкрепи Мбапе: Истината е съвсем различна

  • килиан мбапе-
  • дидие дешан-
  • футбол-
  • псж

Появиха се и слухове, че от клуба са използвали фалшиви акаунти в социалната мрежа „Twitter“, за да петнят имиджа на французина между 2018-а и 2020-а година

Снимка: БГНЕС

Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан подкрепи нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе след информациите, че той иска да напусне Пари Сен Жермен още през януари. Появиха се и слухове, че от клуба са използвали фалшиви акаунти в социалната мрежа „Twitter“, за да петнят имиджа на французина между 2018-а и 2020-а година.

Говорейки пред „Canal+“, Дешан, който ще разкрие състава на Франция за предстоящото Световно първенство на 9 ноември, заяви, че е съвсем естествено да се говори за играч като Мбапе, твърдейки, че тези информации далеч не показват реалната ситуация.

„Килиан си е Килиан, според това, което прави на терена и това, което може да направи и извън него. Говорим много за него. Логично, с оглед на това, което прави. За съжаление в днешно време има много хора, които си мислят, че знаят истината, но са далеч от реалността“, заяви Дешан.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини