Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 13:53 1 296 0

Дидие Дешан подкрепи Мбапе: Истината е съвсем различна

  • килиан мбапе-
  • дидие дешан-
  • футбол-
  • псж

Появиха се и слухове, че от клуба са използвали фалшиви акаунти в социалната мрежа „Twitter“, за да петнят имиджа на французина между 2018-а и 2020-а година

Дидие Дешан подкрепи Мбапе: Истината е съвсем различна - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан подкрепи нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе след информациите, че той иска да напусне Пари Сен Жермен още през януари. Появиха се и слухове, че от клуба са използвали фалшиви акаунти в социалната мрежа „Twitter“, за да петнят имиджа на французина между 2018-а и 2020-а година.

Говорейки пред „Canal+“, Дешан, който ще разкрие състава на Франция за предстоящото Световно първенство на 9 ноември, заяви, че е съвсем естествено да се говори за играч като Мбапе, твърдейки, че тези информации далеч не показват реалната ситуация.

„Килиан си е Килиан, според това, което прави на терена и това, което може да направи и извън него. Говорим много за него. Логично, с оглед на това, което прави. За съжаление в днешно време има много хора, които си мислят, че знаят истината, но са далеч от реалността“, заяви Дешан.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА