Отидете към основна версия

4 482 4

Роналдо за Меси: Той е невероятен, истински магьосник (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • зинедин зидан

Искам да играя още две години, може би три

Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо се изказа доста ласкаво за дългогодишния си съперник Лионел Меси, като го постави сред най-добрите футболисти в историята, заедно със Зинедин Зидан. Португалецът направи това във втората част от пространното му интервю с журналиста Пиърс Морган.

Петкратният носител на „Златната топка“ продължи да критикува Манчестър Юнайтед и мениджъра Ерик тен Хаг, но засегна и редица други теми. Намерението на 37-годишния нападател е да играе до 40-годишна възраст, като заяви, че ще се оттегли от националния отбор, ако Португалия спечели Световното първенство, както и разкри връзката си с Меси.

Меси и Роналдо доминират в спорта повече от 15 години, мотивирайки се един друг към все по-големи постижения.

Предполага се, че Меси и Роналдо нямат много близки отношения, което би било разбираемо, като се има предвид, че най-силните им години бяха съответно в Барселона и Реал Мадрид. Роналдо потвърди, че двамата никога не са били близки, но изпитва огромно уважение към аржентинския национал.

„Той е невероятен футболист. Магьосник. Топ. С него делим сцената вече 16 години. Представяте ли си, 16 години! Отношенията ни са прекрасни. Не сме приятели, не си ходим на гости и не си говорим по телефона. Но като съперник, той е човек, когото много уважавам. Харесвам и как той говори за мен. Дори и нашите съпруги също имат взаимно уавжение. И двете са от Аржентина. Какво да кажа за Меси? Той е страхотен човек, който прави невероятни неща във футбола“.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.

Свързани новини