18 Ноември, 2022 10:10 1 076 3

Младен Кръстаич – 3 победи от 3 мача и изравнен рекорд от 1988-а година

  • младен кръстаич-
  • национален отбор-
  • футбол

С бившия играч на Шалке 04 начело на България, „лъвовете“ победиха Гибралтар с 5:1, Северна Македония с 1:0 и Кипър с 2:0

Младен Кръстаич – 3 победи от 3 мача и изравнен рекорд от 1988-а година - 1
Снимка:


Младен Кръстаич определено промени националния тим към добро. След сивия период, в който беше попаднал държавния тим, сърбинът върна усмивките, а стартът му – 3 победи от 3 мача е изравнен рекорд от 1988-а година.

С бившия играч на Шалке 04 начело на България, „лъвовете“ победиха Гибралтар с 5:1, Северна Македония с 1:0, Кипър с 2:0, а сега ни предстои още един мач, който можем да спечелим – в неделя гостуване на Люксембург в контрола.

Преди 34 години националите, водени от Борис Ангелов, първо бият Катар с 3:2 в Доха, а после побеждаваме с 3:0 и 3:1 ОАЕ в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бербо

    4 3 Отговор
    абе вие нормални ли сте да величаете отбора след победи срещу пълни аутсайдери, които преди считахме за мачове за обиграване. Утре когато една Австия ни вкара пет гола пак ще има чуденки каквонсе обърка след тия блестящи победи
  • 2 кУмУнист

    7 2 Отговор
    Сега още 3 контроли с Магадаскар, Филипините и Сомалия, и по още 3 победи, давайте шампиони. Както в живота така и в спорта, за да растеж трябва да се изправяш срещу по добри от теб, а не срещу по слаб или равностоен(ниска топка като теб самия), от по слабия нищо няма да научиш, освен да натрупаш едно фалшиво самочувствие и после да се сринеш когато те блъсне реалността.

    Коментиран от #3

  • 3 Панов

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "кУмУнист":

    И ако след това бием Андора и Сан Марино този (Кръстаич) ще бъде достоен кандидат президент я на УЕФА, я на ФИФА...