Отидете към основна версия

2 582 26

Христо Стоичков определи Катар 2022 за най-атрактивното световно първенство в историята

  • тамим бин хамад ал-тани-
  • катар 2022-
  • футбол-
  • мондиал 2022

Пред очите ни Мароко показа, че вече никой не е малък и никой не е голям

Тамим бин Хамад Ал-Тани, емирът на Катар и един от най-богатите хора в света, прегърна Христо Стоичков след мача Мароко – Португалия (1:0). Това се разбира от снимките, които българската футболна легенда сподели в профила си в социалните мрежи. Преди Mондиала държавният глава на Катар призна, че е подложен на безпрецедентна критика заради турнира.

„Поздравих емир Тамим бин Хамад Ал-Тани за най-атрактивното световно първенство в историята – написа Стоичков в официалния профил на своя бранд във Фейсбук. – Пред очите ни Мароко показа, че вече никой не е малък и никой не е голям.“

Емирът прегърна Стоичков във ВИП-салоните на стадиона и няколко минути поприказва с него за всичко случващо се в Катар. От своя страна Кавалера на „Златната топка“ му сподели своето мнение и за други мачове, и за организацията, определяйки я като „перфектна“.

На следващия ден Стоичков получи друго огромно признание. Стефано Чечи, един от най-близките хора на Диего Марадона в последните три десетилетия, му подари плакет със златен отпечатък от великия аржентинец. От него са направени само 500 броя и всички са под номера. Разбира се, №8 от уникалната серия е за Стоичков.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.

Свързани новини