Last news in Fakti

11 Декември, 2022 21:30 1 906 0

В Ман Юнайтед си харесали новата португалска звезда

  • гонсало рамош-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Офанзивният футболист на Бенфика е привлякъл интереса на "червените дяволи" към себе си още преди началото на Световното първенство в Катар, но там той е впечатлил допълнително с изявите си

В Ман Юнайтед си харесали новата португалска звезда - 1

Нападателят на Португалия Гонсало Рамош е попаднал в полезрението на Манчестър Юнайтед за евентуален заместник на Кристиано Роналдо, съобщава "Манчестър Ивнинг Нюс". Офанзивният футболист на Бенфика е привлякъл интереса на "червените дяволи" към себе си още преди началото на Световното първенство в Катар, но там той е впечатлил допълнително с изявите си.

Рамош е разглеждан като една алтернатива на Коди Гакпо от ПСВ Айндховен, който до момента бе смятан за цел номер едно на клуба от "Олд Трафорд". Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вече потвърди, че клубът ще търси подкрепления в атака, за да могат да заменят Роналдо.

"Ще направим всичко, което можем, за да вземем правилният играч," заяви нидерландският специалист, но отказа да говори за конкретни имена: "Не мога да говоря за конкретни играчи. Никога не бих го направил. Играчите имат договори и аз уважавам това. Ако се появи добра възможност, ще направим всичко, за да се възползваме от нея," завърши Тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА