Отидете към основна версия

2 263 6

Роналдо с проблем: Не може да продаде имението си в Манчестър

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • имение-
  • манчестър

То разполага със собствен закрит плувен басейн, модерна фитнес зала, кортове за падъл и тенис, спа зона и масивна кино зала, както и седем спални и 23 акра земя

Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед през ноември и очевидно няма никакви планове да се връща във Висшашта лига, тъй като сега търси сума близо 5,5 милиона паунда за старото си имение в района на Олдърли Едж, озеленено село в покрайнините на Манчестър. Агентът по недвижими имоти Джаксън Стопс, който е натоварен с продажбата на имота, описва имението като "шедьовър на модерния дизайн".

Със сигурност е така, защото разполага със собствен закрит плувен басейн, модерна фитнес зала, кортове за падъл и тенис, спа зона и масивна кино зала, както и седем спални и 23 акра земя.

Изглежда, че преди цяла вечност Роналдо напусна Юнайтед след огромен скандал. След противоречиво интервю за Talk TV с Пиърс Морган, в което португалският нападател твърдеше, че е бил "предаден" от Ерик тен Хаг и други ключови фигури на "Олд Трафорд", договорът му беше прекратен по взаимно съгласие.

Роналдо игра за Португалия на Световното първенство, без да има договор с даден клуб, преди да се съгласи на стряскаща финансова сделка, за да се присъедини към саудитския отбор Ал-Насър с договор за две години и половина

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини