Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 19:30 1 152 2

Ужасни новини за ас на Тотнъм

  • тотнъм-
  • родриго бентанкур-
  • футбол

Според информациите в Англия, Бентанкур няма да играе за Тотнъм поне до месец ноември тази година

Ужасни новини за ас на Тотнъм  - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Тотнъм – Родриго Бентанкур, научи ужасни новини. Преди няколко дни стана ясно, че халфът ще пропусне остатъка от сезона, след като контузи коляното си и трябваше да претърпи операция.

След направената хирургическа интервенция обаче, стана ясно, че уругваецът няма да бъде на разположение на „шпорите” не само до края на настоящата кампания, а и в първите месеци на новия сезон.

Според информациите в Англия, Бентанкур няма да играе за Тотнъм поне до месец ноември тази година.

Бентанкур се превърна в основна част от състава на Антонио Конте в Лондон, но след последните новини, Антонио Конте и екипът му ще трябва да се справят без него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УкСроаина също

    1 0 Отговор
    само ще гледа от прозорците ☠️☠️☠️☠️☠️☠️,но не се оплаква
  • 2 Всичко английско

    0 0 Отговор
    в Ламанша..