Отидете към основна версия

1 786 11

Шеф на Левски към "анонимници, тролове и близки на ръководството кукловоди": Внимавайте да не останете в мрак!

  • ивайло ивков-
  • иво ивков-
  • футбол-
  • левски

Искам да кажа, че през същия този период на усилена работа, единствено и само в полза на Левски, в интерес на Левски, върху мен се изляха тонове помия

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков хвърли тежки обвинения към “близки до висшето ръководство на клуба”. Юристът твърди, че атаките към него идват именно от тези хора и ги предупреди, че “вие лесно ще загасите с вашите милиони моята светлина или нечия чужда светлина. Внимавайте да не останете обаче вие самите в мрак след това”.

“Искам да кажа, че през същия този период на усилена работа, единствено и само в полза на Левски, в интерес на Левски, върху мен се изляха тонове помия. Вярно, те дойдоха от анонимни страници, платени тролове и от издания без тежест. Но все пак дойдоха. Това, признавам, засегна моите най-близки хора и семейството ми. Но ви уверявам, че на мен ми даде увереност, че с Мъри сме били на прав път и че много дълбоко съм бръкнал в нещата.

Няма да отговарям на анонимниците, защото няма нито един факт, който да е изнесен и да сочи за моя грешка дори. Сигурно сме допускали много грешки двамата, ръководейки оперативно клуба през тези 15 месеца. Няма нито един реален факт. Когато има, аз съм длъжен и венага ще го обясня на левскарите. Имаше само омраза, внушения и епитети. Затова не мога и да отговарям, няма и на какво. Вие ако сте видяли нещо, ще ме питате - няма неудобни въпроси.

Зная обаче кои са куклуводите. За съжаление, те са от близки кръгове до висшето ръководство на нашия клуб. Това е най-голямото съжаление. На тях ще им кажа: “господа, вие лесно ще загасите с вашите милиони моята светлина или нечия чужда светлина. Внимавайте да не останете обаче вие самите в мрак след това”.

Няма да отговарям на въпроси за спортно-техническо естество, за играта на клуба. Господин Стоилов дава пресконференции ежеседмично, понякога и по два пъти на седмица и много точно и ясно обяснява неговите виждания. Аз само ще кажа, че седя безрезервно зад него. Каквото и да се случи оттук нататък, за мен периода, в който работихме рамо до рамо, е изключително важен. Смятам, че направихме всичко по силите си до момента за любимия си клуб. Дойдоха и резултатите. Бяхме на път, а все още не е и късно да извадим клуба си от едно абсолютно безнадеждно положение, в което го поехме. Няма да споменавам купи, пробив в европейските турнири и така нататък. Не искам да споменавам и сегашния период. Ние отново имаме шанс да се класираме в Европа”, коментира Ивков.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини