Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 16:10 1 777 11

Шеф на Левски към "анонимници, тролове и близки на ръководството кукловоди": Внимавайте да не останете в мрак!

  • ивайло ивков-
  • иво ивков-
  • футбол-
  • левски

Искам да кажа, че през същия този период на усилена работа, единствено и само в полза на Левски, в интерес на Левски, върху мен се изляха тонове помия

Шеф на Левски към "анонимници, тролове и близки на ръководството кукловоди": Внимавайте да не останете в мрак! - 1

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков хвърли тежки обвинения към “близки до висшето ръководство на клуба”. Юристът твърди, че атаките към него идват именно от тези хора и ги предупреди, че “вие лесно ще загасите с вашите милиони моята светлина или нечия чужда светлина. Внимавайте да не останете обаче вие самите в мрак след това”.

“Искам да кажа, че през същия този период на усилена работа, единствено и само в полза на Левски, в интерес на Левски, върху мен се изляха тонове помия. Вярно, те дойдоха от анонимни страници, платени тролове и от издания без тежест. Но все пак дойдоха. Това, признавам, засегна моите най-близки хора и семейството ми. Но ви уверявам, че на мен ми даде увереност, че с Мъри сме били на прав път и че много дълбоко съм бръкнал в нещата.

Няма да отговарям на анонимниците, защото няма нито един факт, който да е изнесен и да сочи за моя грешка дори. Сигурно сме допускали много грешки двамата, ръководейки оперативно клуба през тези 15 месеца. Няма нито един реален факт. Когато има, аз съм длъжен и венага ще го обясня на левскарите. Имаше само омраза, внушения и епитети. Затова не мога и да отговарям, няма и на какво. Вие ако сте видяли нещо, ще ме питате - няма неудобни въпроси.

Зная обаче кои са куклуводите. За съжаление, те са от близки кръгове до висшето ръководство на нашия клуб. Това е най-голямото съжаление. На тях ще им кажа: “господа, вие лесно ще загасите с вашите милиони моята светлина или нечия чужда светлина. Внимавайте да не останете обаче вие самите в мрак след това”.

Няма да отговарям на въпроси за спортно-техническо естество, за играта на клуба. Господин Стоилов дава пресконференции ежеседмично, понякога и по два пъти на седмица и много точно и ясно обяснява неговите виждания. Аз само ще кажа, че седя безрезервно зад него. Каквото и да се случи оттук нататък, за мен периода, в който работихме рамо до рамо, е изключително важен. Смятам, че направихме всичко по силите си до момента за любимия си клуб. Дойдоха и резултатите. Бяхме на път, а все още не е и късно да извадим клуба си от едно абсолютно безнадеждно положение, в което го поехме. Няма да споменавам купи, пробив в европейските турнири и така нататък. Не искам да споменавам и сегашния период. Ние отново имаме шанс да се класираме в Европа”, коментира Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максималист

    25 12 Отговор
    Айде стига вече с вашите безкрайни драми, поне си сменете името и спрете да петните името на Апостола!
  • 2 динамо

    25 8 Отговор
    Ние отново имаме шанс да се класираме в Европа”, коментира Ивков.
    Коя Европа?
    Някое училищно първенство трябва да е.
    Защото рибарите и сервитьорите пак ще ви отупат.
  • 3 явно

    19 7 Отговор
    и апаратната вентилация вече на помага, ще се направи последен опит с дефибрилатора, и като се види права непрекъсната на монитора, всички ще си отдъхнат блажено, че свърши вече таз мъка.

    Коментиран от #5

  • 4 да да

    13 3 Отговор
    Шефе!?Може ! Левски/отбора/ e да почне в Селската група по реда!Нека да вземат Купата!Европа ги чякат!.....
  • 5 Гневен

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "явно":

    Не е прецедент. И те ще сложат едно тире и готово.
  • 6 Аз казах

    4 1 Отговор
    Е какво да каже нали все пак е адвокат
  • 7 незнайко

    12 0 Отговор
    Ивков трябва да каже кой колко получава колко са харчовете има ли шанс да се спаси Левски!!!!! Сираков не става за финансист не става и за шев на Левски??????
  • 8 Майк Алън Патън

    8 3 Отговор
    По-здрави поздрави от Хамрун МАЛТА !
  • 9 Ацо

    3 2 Отговор
    Ивков ако НАП дръпне шалтера ще потъне всичко във мрак! И е крайно време да го направи за да приключи тази сълзлива сапунка!

    Коментиран от #10

  • 10 Ку-ку

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ацо":

    НАП няма полза да "дръпне" шалтера, защото при евентуален фалит ще си прибере дължимите суми на "куково лято".... А между другото колко имаше да взима НАП от "оранжево-червените-етрополски" и т.н....?! Ако не се бъркам бяха около 20 млн.... или повече... Така, че рано или късно тези вноски ще се покрият, а вие не ревете на чужди гробища, а погледнете към тези" големите" инвеститори", които от години "нямат" печалби и изнасят всичко извън страната...
  • 11 Прав

    0 0 Отговор
    Тези които провалиха сделката, като отмениха мачовете уредени от Шолак да издържат отбора. То те всъщност са на хранилка там. Не ви ли е срам бе доведохте 20 чужденци и 11 мача без победа и просите пари. Нито лев повече евро-атлантическите ви господари да дават. Левски не е подлога.