Отидете към основна версия

6 532 13

Неприятна новина: Тервел Пулев се озова в спешното отделение след боя в Калифорния

  • тервел пулев-
  • бокс-
  • спорт-
  • джоел ходжгрийн

Понесох много тежък, силен удар още в началото на мача

Завърналият се с победа на професионалния ринг Тервел Пулев призна, че е получил тежък удар и е със съмнение за пукнато ребро след двубоя с американеца Джоел Ходжгрийн - Пантерата в Коста Меса, Калифорния.

Българинът бе много по-добър от съперника си и два пъти го свали на пода за трите рунда, колкото продължи срещата, но получи удар в началото.

"Понесох много тежък, силен удар още в началото на мача. Действително, съмненията са за пукнато ребро, но тепърва ще стане ясно дали е така. Просто болката, която изпитвам е много силна и трябва да се установи от какво е", коментира Пулев пряко в ефира на сутрешния блок на bTV, минути след успеха си.

Мачът се игра пред 800 зрители и солидна родна агитка в Коста Меса, Калифорния. На Тервел бяха необходими само три от общо 8 предвидени рунда в прочутата зала "Хангара", за да убеди съдиите в превъзходството си. Той най-напред повали Ходжгрийн в нокдаун, а веднага след гонга рефера на ринга прекрати двубоя след отказване на американеца да продължи двубоя.

Заедно с Кубрат, Тервел напусна "Хангара" и се отправи към спешното отделение на най-близката болница в Коста Меса, където тепърва му предстоят обстойни медицински прегледи и рентген, който ще докаже дали наистина контузията му в ребрата е толкова тежка, колкото са опасенията от щаба му.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.

Свързани новини