Last news in Fakti

14 Април, 2023 17:45 3 217 12

Тервел Пулев разказа как се е боксирал със счупено ребро

  • тервел пулев-
  • бокс-
  • спорт-
  • джоел ходжгрийн

Благодаря на всички за подкрепата!

Тервел Пулев разказа как се е боксирал със счупено ребро - 1

Тервел Пулев изрази благодарност за подкрепата, която е получил преди, по време и след мача с Джоел Ходжгрийн. Три рунда бяха достатъчни на българския боксьор да спечели битката в зала "Хангара" в Коста Меса. Пулев призна, че болката в реброто му е създала проблеми, но се радва, че е успял да я превъзмогне. Той разкри и как се е променила тактиката му на ринга след травмата.

Ето какво написа Тервел Пулев във Фейсбук:

"Благодаря на всички за подкрепата! Благодарности на всеки, който е свързан и се труди за Тийм Пулев. Мениджъра, треньорите, специалистът за храненето и всички останали, които остават малко или повече в сянка!

Поздравяваме се с успеха въпреки травмата в реброто, получена в самото начало на мача.

След това се наложи да бъда много осторожен за защитата на тази зона. Прибрах лявата ръка плътно до тялото, което малко промени играта ми - "отсъстваше" предната ръка. Въпреки всичко се опитвах да поддържам ритъма на играта, а и противникът ми да не усети, че изпитвам прорязваща болка. Чувах указания да използвам предностоящата ръка, но не смеех да допусна повторен удар на същото място.

В ъгъла дадох знак на кътменът да сложи ледарката върху мястото на болката. Минаха ми всякакви мисли по време на тези 3 рунда. Радвам се, че успях да се събера, да притискам американеца и да грабна победата от една трудна ситуация. Но така е и по-сладка победата!"


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    2 2 Отговор
    със счупено ребро !
  • 2 Кобрата

    3 9 Отговор
    Направиха ме бимбаец но продължавам напред.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    Не е възможно да е счупено,реброто.няма как да извършваш тези удари,ако си с счупено ребро!Все едно при счупен глезен да подскачаш на 2 крака.Стигааааа.........ако сме инвалиди,не сме умствени такива.За 30дни на един крак,почнах да търкалям шише и велоергометър...30дни на един крак Овладвайки изкуството на патериците.на 33 проходих и сега на 48 ден имам движение ,яваш яваш и болки при претоварване в меката тъкан на глезена.3но счупване....Талус на вилката,която държи глезенна става.голям пищял малко счупване отзад и малък пищял където е изскочила ставата...Не боли,МНОГО повече боли изкълчено или разтегнато ,нооо крачка на 2 крака не можеш направи.Кажете нещо друго.....

    Коментиран от #8

  • 4 Асеновград

    0 3 Отговор
    А някой ще обясни ли защо прекратиха мачът 20 секунди по рано. Гледайте таймера.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Николай

    2 3 Отговор
    Е оня ден, другия брат каза че Тервела е пушка. Сега изпочупен целия. За политици ли тренират.Тез шайки почнаха да лъжат много!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 някой

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Докато е още топло мястото в първите минути след удара , болката не е още толкова фрапираща . Но се увеличава с всяка минута . Особено вечерта . В медицината няма термин" спукано" . Всичко минава за счупено , и се третира като счупено. Болката и при глезенна става , и при засегнато ребро са много силни , дори при докосване, дишане , сътресение.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 валци

    4 2 Отговор
    Слаб боксьор е Тервел играе само с най-слабите.

    Коментиран от #11

  • 11 ИНТЕЛЕКТ

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "валци":

    Слаб ти е мозъка бе!Защо не дойдеш в залата на един спаринг поне!
  • 12 Ха Ха

    0 0 Отговор
    Това не беше бокс , това беше подскачане на двама палячовци и двамата умираха от страх . Срам за бокса от такива комедианти . Кубрат е същият палячо