Отидете към основна версия

790 1

Крило на Манчестър Юнайтед отрече обвиненията във физическо насилие

  • антони-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • физическо насилие

23-годишният футболист бе оставен извън групата на Бразилия заради обвинения във физическо насилие в няколко отделни случая от януари насам срещу бившата си приятелка Габриела Кавалин, които са разследвани от полицията

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони говори по бразилска телевизия, отричайки обвиненията във физическо насилие по свой адрес. По-рано тази седмица, 23-годишният футболист бе оставен извън групата на Бразилия заради обвинения във физическо насилие в няколко отделни случая от януари насам срещу бившата си приятелка Габриела Кавалин, които са разследвани от полицията и самият той отрича.

Оттогава-насам, бразилският вестник Extra предаде, че инфлуенсърката и студентка по право Райса де Фрейтас подала оплакване до полицията срещу Антони през май 2022, твърдейки, че получила наранявания при инцидент с играча и друга жена след излизане на дискотека в Сао Пауло. Междувременно, банкерката Ингрид Лана заяви пред бразилската Record TV, че по време на инцидент в дома на Антони в Манчестър през октомври миналата година, той "ме притисна до стената и удари главата ми в нея".

В понеделник Антони публикува изявление в Инстаграм, в което определи твърденията на Кавалин като "лъжа", и говорейки в петък по бразилската телевизия SBT, крилото сподели: "Никога не съм удрял жена и никога няма да насиля жена. Убеден съм на 100%, че никога не съм докосвал жена. И ще изляза с доказателство. Хората ще разберат истината".

"От началото се отнасях сериозно и с уважение към този проблем, осигурявайки необходимите доказателства пред полицейските власти. Въпреки това, мога спокойно да заявя, че обвиненията по мой адрес са лъжливи, и че вече дадените доказателства и останалите, които ще бъдат осигурени, показват, че аз съм невинен. Връзката ми с Габриела бе турбулентна, изпълнена със словесни нападки от двете страни, но никога не съм проявявал физическа агресия. Следователно, категорично отричам направените обвинения и Ви уведомявам, че оставам абсолютно на разположение на бразилските власти за изясняване на всичко необходимо. Вярвам, че текущите полицейски разследвания ще демонстрират истината относно моята невинност", каза още в поста си през седмицата бразилецът.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини