Отидете към основна версия

1 898 6

Георги Градев за наказанието на Антъни Иванов: Завеждаме дело! Да започват да пестят пари, че ще им трябват!

  • антъни иванов-
  • георги градев-
  • плуване-
  • бфпс

Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона

Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев коментира решението на БФПС за спиране на състезателните права на плувния ас за срок от три години заради уронване престижа на централата чрез неверни твърдения, клевети и внушения. В добавка на това на състезателя на ПСК “Черно море” (Варна) бе наложена и парична санкция в размер на 2000 лева.

“Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Иванов да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на защита. Решението на УС е нищожен индивидуален административен акт и ще бъде обжалвано по реда на АПК, което автоматично ще спре действието му.

Веднага след като АССГ отмени нищожното и незаконно решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело срещу БФПС за вреди в особено голям размер. Да започват да пестят пари, че ще им трябват”, написа Градев във Фейсбук.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.

Свързани новини