Last news in Fakti

27 Септември, 2023 15:53 1 874 6

Георги Градев за наказанието на Антъни Иванов: Завеждаме дело! Да започват да пестят пари, че ще им трябват!

  • антъни иванов-
  • георги градев-
  • плуване-
  • бфпс

Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона

Георги Градев за наказанието на Антъни Иванов: Завеждаме дело! Да започват да пестят пари, че ще им трябват! - 1

Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев коментира решението на БФПС за спиране на състезателните права на плувния ас за срок от три години заради уронване престижа на централата чрез неверни твърдения, клевети и внушения. В добавка на това на състезателя на ПСК “Черно море” (Варна) бе наложена и парична санкция в размер на 2000 лева.

“Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Иванов да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на защита. Решението на УС е нищожен индивидуален административен акт и ще бъде обжалвано по реда на АПК, което автоматично ще спре действието му.

Веднага след като АССГ отмени нищожното и незаконно решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело срещу БФПС за вреди в особено голям размер. Да започват да пестят пари, че ще им трябват”, написа Градев във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Браво Махат се Неудобните
  • 2 Велком то Булгериа

    17 2 Отговор
    Тез нормални ли са там бре..разни чички дето не правят нищо и взимат пари спират правата на един от двамата плувци дето ги имаме защото много говорел и то в най-добрите му години
  • 3 Ламбо

    7 20 Отговор
    Каква покана ,каква позиция , каква защита . Това арогантно, невъзпитано, нахално хлапе трябва да бъде изгонено до живот . А измислени адвокати с купени дипломи в затвора.
  • 4 демонтаж

    11 2 Отговор
    Всички апаратчици да си ходят!

    Коментиран от #6

  • 5 Буден

    6 2 Отговор
    Всяка федерация и страна ще го вземе,не играят дори и шах....?
  • 6 така е,

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "демонтаж":

    да си ходят. Като започнем с боко тулупа от Банкя, минем през про100кирото и асен с лъскавия поглед към спецов, а пееФски е фактическият днешен премиер.