Отидете към основна версия

1 577 6

Едно зло никога не идва само!

  • левски-
  • футбол-
  • контузени

Преди двубоя стана ясно, че Джавад ел Джемили е с контузия, като това допълнително ограничи избора на Николай Костов за атаката

Едно зло никога не идва само - така се завъртяха събитията в Левски преди и по време на мача с Ботев (Пловдив). Преди двубоя стана ясно, че Джавад ел Джемили е с контузия, като това допълнително ограничи избора на Николай Костов за атаката.

През второто полувреме пък левият бек Вендерсон Цунами също влезе в лазарета. Той получи контузия в бедрото в опит да настигне Антоан Бароан. На бразилеца с български паспорт бе оказана лекарска помощ, но той не успя да завърши срещата и е под сериозна въпросителна за 1/8-финала за Купата на България срещу Дунав в Русе, който е на 22 ноември.

В добавеното време на сблъсъка и Ван дер Каап легна на терена заради проблеми в бедрото, но стисна зъби и остана в игра.

Десният бек Жереми Петрис пък направи глупост. Той си налетя с халфа на пловдивчани Дилан Мертенс и двамата получиха жълти картони. За бранителя на сините това бе пето официално предупреждение у нас от началото на кампанията. Той ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС със спиране на състезателните права за 1 двубой.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.

Свързани новини