Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 11:30 1 552 6

Едно зло никога не идва само!

  • левски-
  • футбол-
  • контузени

Преди двубоя стана ясно, че Джавад ел Джемили е с контузия, като това допълнително ограничи избора на Николай Костов за атаката

Едно зло никога не идва само! - 1

Едно зло никога не идва само - така се завъртяха събитията в Левски преди и по време на мача с Ботев (Пловдив). Преди двубоя стана ясно, че Джавад ел Джемили е с контузия, като това допълнително ограничи избора на Николай Костов за атаката.

През второто полувреме пък левият бек Вендерсон Цунами също влезе в лазарета. Той получи контузия в бедрото в опит да настигне Антоан Бароан. На бразилеца с български паспорт бе оказана лекарска помощ, но той не успя да завърши срещата и е под сериозна въпросителна за 1/8-финала за Купата на България срещу Дунав в Русе, който е на 22 ноември.

В добавеното време на сблъсъка и Ван дер Каап легна на терена заради проблеми в бедрото, но стисна зъби и остана в игра.

Десният бек Жереми Петрис пък направи глупост. Той си налетя с халфа на пловдивчани Дилан Мертенс и двамата получиха жълти картони. За бранителя на сините това бе пето официално предупреждение у нас от началото на кампанията. Той ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС със спиране на състезателните права за 1 двубой.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    7 0 Отговор
    Неква пародия на футбол се играе в България.
  • 2 Алигатор

    3 1 Отговор
    Абе и треньора е нефелен . Най - много до края на месеца да изкара . Не може да се подмазваш на играчите . Трябва да ги държиш изкъсо , иначе виждаме какво се случва .
  • 3 Варната

    3 0 Отговор
    Трябва да им забрани да ходят в Студентски град . Петрис иска в Лудогорец , ама там няма нищо , скука , мизерия , ама щом иска да ходи .
  • 4 пешо

    3 1 Отговор
    докога държавата ще спасява уевски милиони дългове

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.