Отидете към основна версия

933 0

Обявиха програмата на националите ни

  • българия-
  • унгария-
  • сърбия-
  • футбол-
  • бфс

В 19:00 ч. унгарският тим ще се запознае с условията на терена на ст. „Васил Левски“, а в 19:30 ч. в зала „Родина“ на националния стадион ще се състои официалната пресконференция на гостуващия тим

Националният отбор на България ще проведе официалната си тренировка преди европейската квалификация срещу Унгария на 15 ноември от 17:30 ч. в Национална футболна база „Бояна“, като първите 15 минути ще са отворени за представителите на медиите.

Преди това – от 17:00 ч., селекционерът на „лъвовете“ Илиан Илиев ще даде пресконфренция, която ще се проведе в Амфитеатралната зала на НФБ „Бояна“ и на която ще бъдат допускани само акредитирани за двубоя журналисти при представяне на валидна журналистическа карта.

В 19:00 ч. унгарският тим ще се запознае с условията на терена на ст. „Васил Левски“, а в 19:30 ч. в зала „Родина“ на националния стадион ще се състои официалната пресконференция на гостуващия тим.

На 18 ноември от 14:30 ч. местно време на градски стадион „Дубочица“ в Лесковац българският селекционер Илиан Илиев ще даде пресконференция за представителите на медиите преди двубоя със Сърбия. От 15:00 ч. пък ще стартира официалната тренировка на „лъвовете“, която ще е отворена за журналисти през първите 15 минути.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини