Отидете към основна версия

1 238 1

Агентът на Холанд: Ерлинг е господар на своята съдба, но ще подходи с уважение към Манчестър Сити

  • ерлинг холанд-
  • рафаела пимента-
  • футбол-
  • манчестър сити

Това, което искам да кажа, е че трябва да използваме баланса между нас - клуба и играча

Агентът на Ерлинг Холанд - Рафаела Пимента, не изключи бъдещ трансфер на нападателя на Манчестър Сити в друг клуб, но подчерта, че играчът ще подходи с уважение и ще се съобрази с “гражданите”, ако се стигне до тази възможност.

“Ерлинг е господар на своята съдба. Не само сега, но през целия си живот, и то на 100%. Това, което искам да кажа, е че трябва да използваме баланса между нас - клуба и играча. Всички сме в една лодка. Нещата трябва да се обсъждат и правят по такъв начин, че всички да са добре. Да се чувстват комфортно и да са удовлетворени от съвместното преживяване.

Каква е цената му в момента? Не знам. Когато говоря за 1 млрд. евро, имам предвид за целия пакет, включващ оставащите години от кариерата му, пазарния му потенциал, продажбата на билети и фланелки, спонсорите и всичко останало, което все още не съществува. Невъзможно е да се каже колко струва всяко нещо. Питате ме колко всъщност струва негов трансфер, но този въпрос не бива да е въпрос към мен. Пазарът определя цената”, коментира Пимента в интервю за Relevo.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини