Отидете към основна версия

1 851 1

Феновете на Спартак Варна за треньор: Ще го съблечем като Петев!

  • спартак варна-
  • футбол-
  • фенове-
  • павлин николов-
  • симеон христов-
  • асен миланов-
  • кириакос георгиу

През целия си съзнателен живот Симеон Христов се е занимавал с футзал, плажен футбол, спортно ориентиране, а най-сериозните му ангажименти, свързани със спорта, са организирането на турнири на плажа

Феновете на Спартак Варна проведоха среща със собственика на клуба Павлин Николов вчера. На нея бяха обсъждани някои от най-наболелите теми, свързани с бъдещето на клуба, като една от тях е желанието на Николов да назначи бившия треньор на "соколите" Кириакос Георгиу за директор на академията и наставник на дублиращия отбор.

Общо взето до дебати не се стигна, тъй като привържениците заявиха в прав текст, че ако този човек стъпи на "Спартак" или СК "Локомотив" ще го последва съдбата на Ивайло Петев при представянето му в Левски през есента на 2013 година, но в по-сериозен вариант. Припомняме, че тогава Петев изживя може би най-ужасяващото събитие в кариерата си на футболист и треньор - бе съблечен от ултраси на "сините" на официална пресконференция, а това бе излъчено на живо по медиите.

Бомба със закъснител цъка в Спартак Варна

В крайна сметка Николов успокоил феновете, че няма да се стигне до такъв развой, защото е готов да се откаже от Кириакос Георгиу и да покани друг треньор за въпросните длъжности. Става въпрос за Георги Иванов - Геша, който от няколко дни пък пое един от сериозните тимове в Североизточната Трета Лига - Септември Тервел.

В същото време стана ясно, че на срещата е присъствал и бившият президент на "соколите" Асен Миланов, на който ще се разчита да ръководи клуба с негов екип. "Никой не може да ме раздели с Асен, най-малкото защото той бе човекът, който ме запали по футбола и каузата Спартак Варна", казал Николов пред привържениците.

Стана ясно още, че на длъжността спортен директор е върнат Симеон Христов, който изпълняваше тази функция през миналия сезон в efbet Лига. Той вече работи по зимната селекция.

Спартак Варна назначи шеф под прикритие

Любопитното е, че въпреки назначението на Христов през сезон 2022/2023 г., от клуба така и не обявиха назначението му от съображения, свързани с престижа и професионализма на клуба. Причината е, че през целия си съзнателен живот той се е занимавал с футзал, плажен футбол, спортно ориентиране, а най-сериозните му ангажименти, свързани със спорта, са организирането на турнири на плажа.

След идването на Димитър Димитров - Херо, функциите на спортния директор бяха сериозно ограничени, а Херо му бе забранил да влиза в съблекалнята и да говори с играчите. Причините за това ще ви съобщим допълнително в друг материал. Ще разберете и защо се стигна до дело в УЕФА, по което Спартак може да плаща сериозни суми...

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини