Отидете към основна версия

1 372 1

Секси водеща на Шампионската лига ще се боксира

  • малик скот-
  • кейт абдо-
  • бокс-
  • спорт-
  • футбол-
  • шампионска лига

Кейт е получила предложение за участие в Misfits, но датите трябва да се подредят

Снимка: Instagram

Според партньора на Кейт Абдо - Малик Скот тя ще има възможност да сбъдне мечтата си и да започне да се боксира. На надарената спортна водеща Абдо е предложено място в картата на Misfits - промоцията, основана от превърналия се в боксьор YouTuber KSI.

Скот, бивш професионален боксьор, който сега тренира бившия шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър, както и половинката си, заяви, че Абдо не е далеч от дебют на ринга, но това може да стане в края на 2024 г. и едва ли ще я накара да се откаже от ролята си на водеща.

"Кейт е получила предложение за участие в Misfits, но датите трябва да се подредят. Всички знаем кой ще я обучи за това“, заяви Скот. "Това е нещо, с което ще се заемем, когато му дойде времето, най-вероятно няма да е още това лято, но я очаквайте. Тя наистина може да се бие. Технически е много добра и има страхотна работна етика. В техническо отношение основата ѝ е много добра и хвърля силни комбинации. Тя е добре запозната с бокса заради работата си. И е много заинтересована да приложи на практика уменията, които е научила от партньора си, и аз я подкрепям“.

Абдо е работила и с боксовата промоция Premier Boxing Champions, освен това е водила предавания за стрийминг услугата DAZN. Сега тя придоби още по-голяма известност заради ролята си на главен водещ на предаването на CBS Sports за Шампионската лига по футбол.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини