Отидете към основна версия

1 209 3

До една седмица Локо Пд ще реши за Любо Пенев

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • любослав пенев

Както е известно, след равенството с Хебър 3:3, запалянковците на Локо поискаха оставки в Локо – най-вече на собственика и Христо Крушарски и треньора Любо Пенев

Снимка: БГНЕС

До една седмица Локо Пд ще реши дали да се поддаде на натиска на феновете и да уволни треньора Любослав Пенев, довери за „Мач Телеграф“ източник от „Лаута“. Тогава в България се завръща собственикът на клуба Христо Крушарски, който е по бизнес-дела в Южна Америка и ще се вземе окончателно решение. С голяма доза сигурност обаче може да се каже, че той няма никакво намерение да гони Пенев и му има пълно доверие. В този момент Любо е треньорът с най-сигурен пост в Първа лига, коментират в коридорите на стадион „Локомотив“.

Както е известно, след равенството с Хебър 3:3, запалянковците на Локо поискаха оставки в Локо – най-вече на собственика Христо Крушарски и треньора Любо Пенев. Засега от „Лаута“ отказват за коментират поредната атака на ултрасите, а Пенев продължава да води тренировъчния процес. Очаква се в мача срещу ЦСКА 1948 в четвъртък Пенев да направи промени в състава, с които да потърси промяна в негативните резултати от последните кръгове.

Очаква се в състава да се върне 19-годишният син треньора – Николас Пенев. В три поредни мача младокът бе извън титулярните 11. Сега обаче Ел Голеадор ще включи сина си от първия съдийски сигнал. Присъствието му там ще е много любопитно, предвид историята на семейство Пеневи в ЦСКА 1948. Припомняме, че една от причините Любо Пенев да напусне „червените“ от Бистрица фактът, че синът му бе резерва в третия отбор. Наставникът на „смърфовете“ се колебае и за вратарския пост. Кристиян Томов бе с основна вина за двете попадения в края на мача с Хебър, довели до ремито 3:3. Проблемът е, че титулярът Мартин Луков още лекува контузия, а в момента резерва е 17-годишният син на Армен Амбарцумян – Даниел.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини