Отидете към основна версия

1 568 10

Героят на Левски: Спах само 3 часа преди мача. Сираков: Победата беше заслужена

  • левски-
  • цска-
  • наско сираков-
  • дерби-
  • кристиан макун

Удоволствие е за мен да играя за публиката на Левски, заяви голмайсторът на "сините" Макун

Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Левски в дербито Кристиан Макун бе определен за най-добър играч в дербито с ЦСКА-София, след като донесе успеха на тима, предаде БТА.

"Знаем, че дербито е много важно и специално за всички. Ние бяхме много добре подготвени. Те са в дъното на класирането, ние сме на второ място. Когато бяхме фокусирани и състеродоточени през втората част, ни се получи играта. Вкарах гол и нови три точки", бяха първите думи на защитника.

"Да, пътувах много от Венецуела. Говорих с треньора преди мача и разбрах, че мога да играя в този мач. Спал съм само три мача преди дербито, но си струваше тази саможертва. Сега искам само да се наспя. Страхотна публика, великолепна. Удоволствие е за мен да играя за тези хора", каза още Кристиан Макун.

Наско Сираков (мажоритарен собственик на Левски) заяви: "Първото полувреме беше напълно равностойно. Шансове имаха и двата отбора. През втората част имаше само един отбор на терена. Победата беше заслужена. Това е радост и три точки. Още не сме преполовили първенството и сме далеч да мислим за каквото и да било."

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Свързани новини