Отидете към основна версия

410 1

Спрягат Шави Ернандес за треньор на Манчестър Юнайтед

  • барселона-
  • шави ернандес-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Според изданието от “червените дяволи” вече са говорили с 44-годишния испански наставник

Бившият наставник на Барселона Шави Ернандес е най-новото име, което се спряга за мениджър на Манчестър Юнайтед, съобщава ексклузивно “Дейли Мейл”.

Според изданието от “червените дяволи” вече са говорили с 44-годишния испански наставник. Твърди се, че през миналия четвъртък делегация от четирима души, водена от главния изпълнителен директор на Ман Юнайтед Омар Берада, е пътувала до Барселона, за да говори с Шави.

Това е било дори втори контакт с испанския специалист през последните няколко месеца. Шави Ернандес напусна Барселона в края на миналия сезон след доста обрати и след като публично влезе в спор с клубния президент Жоан Лапорта. Самият той е обяснил, че няма интерес на този етап да се завърне в испанския футбол и е отворен към нови предизвикателства.

Бъдещето на мениджъра Ерик тен Хаг е обект на непрекъснати спекулации заради лошото представяне на “червените дяволи” от началото на сезона. Като негови евентуални заместници през последните месеци бяха спрягани Томас Тухел, който в крайна сметка стана селекционер на Англия, бившият наставник на “трите лъва” Гарет Саутгейт и Греъм Потър.

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк, предишният треньор на Борусия (Дортмунд) Един Терзич, сегашният помощник на Тен Хаг в Манчестър Юнайтед Рууд ван Нистелрой и Рубен Аморим, който е начело на Спортинг (Лисабон), се смятат за по-актуалните варианти към момента.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини