Отидете към основна версия

568 7

Томаш: На дъното сме, но това е ЦСКА - справяме се с всичко

  • александър томаш-
  • цска-
  • футбол

Имаме само един път и това са победите

Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Александър Томаш даде пресконференця преди двубоя срещу Ботев Враца от efbet Лига. Специалистът говори за изминалото дерби с Левски, както и за настроението в отбора преди следващия тест за "червените".

"Поуки се взимат с всеки един мач, независимо как е свършил. Направили сме нужния анализ. Никога не съм делил играчите на българи и чужденци. Винаги съм давал възможности на млади български футболисти, където и да бъда. Тук е ЦСКА, тук не изграждаме. Времето ще покаже дали решението ми е правилно", започна той.

"В ЦСКА трябва да се справяме с всичко. Ние сме на дъното, всеки трябва да покаже, че това е ЦСКА. Имаме само един път и това са победите. Аз съм човек, който искам да гледам фактори, зависещи от мен. Не коментирам съдийството. Запознат съм със ситуацията и имам мнение. Всеки един футболист е важен за ЦСКА", продължи специалистът.

"Всеки човек греши. Футболът е игра, трябва да сме хора преди всичко. Не толерирам такова поведение, на който и да е треньор или футболист. Децата са нашето бъдеще. Всеки греши и трябва да може да се поправи. Аз съм взел мерки, но няма да зачеркна, който и да е футболист, защото напрежението е огромно. Това показва желанието на нашите играчи за победа до последната минута", завърши Томаш.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини