Отидете към основна версия

1 093 0

Моуриньо: Надявам се да ми дадат златен медал и бонус, ако накажат Ман Сити

  • фенербахче-
  • жозе моуриньо-
  • лига европа-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити

От първия момент, в който напуснах Манчестър Юнайтед, им пожелах най-доброто

Наставникът на Фенербахче Жозе Моуриньо говори преди утрешното домакинство в Лига Европа на бившия си клуб Манчестър Юнайтед. Португалецът отново направи доста интересни изказвания.

“Аз вече не съм треньорът на Манчестър Юнайтед. Не виждам причина да се страхуват. Но те знаят, че няма да е лесен мач за тях. Ако си мислят, че е лесен, това е погрешно. Те ще дойдат тук с максималните си сили. Не мисля, че ще правят ротации, те и Тотнъм са фаворити да спечелят турнира”, започна португалецът.

Моуриньо говори още за бившия си клуб: “От първия момент, в който напуснах Манчестър Юнайтед, им пожелах най-доброто. Напуснах с добри чувства - както към клуба, така и към феновете. Не съм щастлив, че нещата не вървят добре за тях, но не съм губил и една минута да мисля дали са се подобрили, откакто напуснах. Пожелавам им успех с изключение на утрешния мач.

Те запазват вярата си в своя треньор, за да може той да продължи да изпълнява задълженията си. Вярват, че отборът им ще се подобри. Това е разликата между времето, когато аз бях там, и сега. Когато аз бях там, спечелихме Лига Европа, а все още може и да спечеля титлата през сезон 2017/2018, ако накажат Манчестър Сити. В такъв случай се надявам от там да ми дадат златния медал и бонуса”.

Запитан за новината, че сър Алекс Фъргюсън повече няма да е посланик на Манчестър Юнайтед, Моуриньо каза: “Имам чудесни отношения с него. Ще видите в документалния ми филм, когато излезе. Не разполагам с подробна информация за това, че е загубил ролята си на посланик. Но това няма значение. Той има любовта на всеки фен на Юнайтед по света. Това уважение е най-важното нещо за него”.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини