Отидете към основна версия

13 692 17

Новите гуми на Skoda Superb

  • continental-
  • skoda-
  • superb
След като показаха лифтбек версията, която силно наподобява седан, сега дойде ред и на универсала Skoda Superb. Новото най-голямо чешко комби впечатлява с различна визия, иновации и с нов избор на гуми. Skoda реши да оборудва своя топ модел с гуми Continental. Чехите се спряха на два модела - ContiEcoContact 5 и ContiPremiumContact 5.
Гумите са с размери 215/55 R 17 V и вече се доставят директно в завода на марката в Квасини,Чехия, където се произвежда флагмана Superb. Една от основните причини Skoda да се довери на водещия германски производител на гуми е ниското съпротивление при търкаляне на гумите на Continental, съчетано с безопасно и комфортно пътуване и същевременно с голям пробег.
Чрез ContiEcoContact 5 и ContiPremiumContact 5, клиентите на Skoda имат възможността да избират между два вида гуми, които са с различни качества, за да използват най-подходящите гуми за своите нужди и стил на шофиране. Летните гуми ContiEcoContact 5 са изцяло нова концепция. ContiEcoContact 5 е подходяща за пътуване на по-дълги разстояния и е разработена с цел намаляване разхода на гориво.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новото комби на най-голямата Skoda

    Чехите от Skoda имат навика да представят отделно различните варианти на даден модел. Традицията беше спазена и при новия флагман на компанията Sup ...
    26.05.2015
    17 189
    26
  • Какво е общото между BMW i8 и Continental?

    Новата хибридна кола на BMW, която е обозначена с индекс i8, разполага с множество иновационни технологии, комбинация от трицилиндров бензинов двиг ...
    04.05.2015
    8 677
    19