Отидете към основна версия

3 802 12

Здрав ли е сгъваемият Samsung? (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • fold-
  • тест

След не много успешния старт на продажбите на смартфона на Samsung с гъвкав екран Galaxy Fold, причинен от проблеми с надеждността на дисплея, популярността на устройството в някои страни започва да става все по-добра.

Ентусиастите веднага започнаха да изпитват Galaxy Fold в екстремни условия. Експертите на EverythingApplePro проведоха труден тест на смартфона в условия на свободно падане от различни височини: от един метър (джобовете на потребителя), нивото на човешки ръст (2 метра) и екстремно падане от височина от 3 метра. Смартфоните падат върху плосък бетонен под.

Тестовете показват много изненади. Изглеждащият крехък смартфон, показа резултати, подобни на подобни тестове на моделите iPhone 11 Pro и 11 Pro Max. Падането от височини на нивото на човешки ръст не доведе до загуба на функционалността на Galaxy Fold. Три метра обаче са фатални за смартфона - основният екран спира работа. Междувременно външният екран продължи да работи, без да получи сериозни повреди.

Падането върху равен бетон обаче не е идеално изпитание. В реални условия устройствата падат върху неравна твърда повърхност, като асфалт, което увеличава вероятността от сериозни повреди. Резултатите от падане от малки височини обаче вдъхват надежда, че потребителят няма да загуби безвъзвратно своя скъп Galaxy Fold.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Нов сгъваем телефон, но не от Samsung

    Добре известен факт е, че корейците от Samsung са иноватори и при сгъваемите телефони, а техният флагман, носещ наименованието Fold се превърна в исти ...
    28.02.2023
    4 657
    2