Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 13:00 4 630 2

Нов сгъваем телефон, но не от Samsung

  • tecno-
  • сгъваем телефон-
  • fold

TECNO показа своя сгъваем смартфон PHANTOM V Fold

Нов сгъваем телефон, но не от Samsung - 1

Добре известен факт е, че корейците от Samsung са иноватори и при сгъваемите телефони, а техният флагман, носещ наименованието Fold се превърна в истински хит при премиум високотехнологичните устройства.

Сега обаче друга марка показа нещо не толкова технологично, но и най-вероятно по-евтино. Това е поредният опит за подражаване на иновациите на корейците, като такива опити вече се правят от не една и две фирми.

Компанията TECNO, популярна предимно с евтини смартфони, показа първия си сгъваем смартфон, наречен PHANTOM V Fold, на изложението MWC 2023, което се провежда в Барселона.

Все още няма много техническа информация за новия сгъваем смартфон TECNO. Смартфонът работи на платформата MediaTek Dimensity 9000+ с поддръжка на мрежи от 5-то поколение.

Компанията също така отбеляза, че PHANTOM V Fold е оборудван с тройна задна камера с основен 50-мегапикселов сензор за изображения с висока светлочувствителност.

Иновацията има два предни модула - единият е разположен на вътрешния гъвкав дисплей, а вторият е разположен от външната страна на кутията. Tecno планира да обяви пълните спецификации и цената на смартфона на по-късна дата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамхам

    1 0 Отговор
    Садкокисел сос
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.