Отидете към основна версия

5 444 13

Samsung няма да забави представянето на Galaxy Note 20

  • samsung-
  • galaxy note 20-
  • galaxy s20

Според нов доклад Samsung няма никакво намерение да забавя старта на предстоящия Galaxy Note 20, тъй като компанията иска смартфонът да дебютира през август, както първоначално бе планирано. Това предаде Softpedia.

Източници на известния с точните си прогнози за устройствата на Samsung The ​​Korea Herald твърдят, че южнокорейската компания вече е започнала да се подготвя за премиерата на Galaxy Note 20, макар че засега технологичният гигант не е взел решение относно самото събитие.

Разбира се, първата опция е дебютът на смартфона да се проведе пред физическа аудитория, но като се има предвид коронавирусната пандемия, Samsung може да реши да представи новия модел онлайн, което изглежда и като най-вероятния сценарий. Още повече, почти целият свят е под карантина и именно заради това други технологични гиганти също отмениха физическите си събития.

Пример за това са Apple, Microsoft, Google и Facebook, чиито годишни конференции бяха или ще бъдат засегнати от коронавирусната пандемия. Изглежда, че провеждането на онлайн събитие е единственият начин, по който южнокорейската компания може да представи новия смартфон по график, без да увеличава риска от заразяване.

От Samsung остават напълно мълчаливи относно плановете си по отношение на Galaxy Note 20. Все пак, решението да не забавят дебюта на новия си флагман и евентуално да го представят, докато светът все още е под карантина е интересно, особено след като наскоро се появи информация, че продажбите на Galaxy S20 са ниски в сравнение с предходния модел на смартфона, именно поради факта, че устройството бе стартирано непосредствено преди избухването на пандемията.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Samsung в паника: Galaxy S20 не се продава

    Според актуален доклад Samsung не е доволен от начина, по който се продава Galaxy S20, тъй като пазарните показатели на новия му флагман са много по-н ...
    04.04.2020
    30 379
    77