Last news in Fakti

12 Април, 2020 13:49 5 438 13

Samsung няма да забави представянето на Galaxy Note 20

  • samsung-
  • galaxy note 20-
  • galaxy s20

Според нов доклад Samsung няма никакво намерение да забавя старта на предстоящия Galaxy Note 20, тъй като компанията иска смартфонът да дебютира през август, както първоначално бе планирано. Това предаде Softpedia.

Източници на известния с точните си прогнози за устройствата на Samsung The ​​Korea Herald твърдят, че южнокорейската компания вече е започнала да се подготвя за премиерата на Galaxy Note 20, макар че засега технологичният гигант не е взел решение относно самото събитие.

Разбира се, първата опция е дебютът на смартфона да се проведе пред физическа аудитория, но като се има предвид коронавирусната пандемия, Samsung може да реши да представи новия модел онлайн, което изглежда и като най-вероятния сценарий. Още повече, почти целият свят е под карантина и именно заради това други технологични гиганти също отмениха физическите си събития.

Пример за това са Apple, Microsoft, Google и Facebook, чиито годишни конференции бяха или ще бъдат засегнати от коронавирусната пандемия. Изглежда, че провеждането на онлайн събитие е единственият начин, по който южнокорейската компания може да представи новия смартфон по график, без да увеличава риска от заразяване.

От Samsung остават напълно мълчаливи относно плановете си по отношение на Galaxy Note 20. Все пак, решението да не забавят дебюта на новия си флагман и евентуално да го представят, докато светът все още е под карантина е интересно, особено след като наскоро се появи информация, че продажбите на Galaxy S20 са ниски в сравнение с предходния модел на смартфона, именно поради факта, че устройството бе стартирано непосредствено преди избухването на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос ?

    33 4 Отговор
    Samsung са номер 1 , но защо направихте един смартфон за по 3000 лева ?

    Коментиран от #2, #4, #7

  • 2 Не ...........

    5 24 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос ?":

    Xiaomi са номер !
  • 3 прррц

    17 4 Отговор
    аз пък нямам никакво намерение да си купя самсунг S20
  • 4 Това пари ли са :)

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос ?":

    Кви ти 3000 лева Note 20 Ultra ще струва поне 3800~4000+ лева.
  • 5 IOS nevar

    24 2 Отговор
    Ехе изгнилите ябълки тотално ще изостават технологично
  • 6 Факт

    15 2 Отговор
    Да и за Европа пак ще се ползва скапаният Exynos 990 5G процесор
  • 7 Гъзар с джип на газ

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос ?":

    'Щото има кой да ге купува. Друго е са кеднеш на хоремага да пиеш кайве фтора цедка направено с чешмяна вода и да изтупкаш тел за 4 бона на пластмасовата маса. Едно токова премиум се чувстваш на фона на плебса.
  • 8 Гост

    9 4 Отговор
    Много са грозни камерите !
  • 9 Е и ?

    11 3 Отговор
    Ако е същият лъскав боклук сато S20 могат да си го забавят коооолкото си искат.
    Така или иначе всеки нов модел на Samsung след Note 9 и S9+ излиза с все по-орязън хардуер откъм екстри спрямо предходния модел.
  • 10 Мими

    16 1 Отговор
    Ниските продажби на S20 не се дължат на пандемията. Просто телефонът не предлага нещо особено за цената си. Андроид потребителите не са с промити мозъци като Apple. Ако продуктът ти не струва просто отиват при конкуренцията.
  • 11 Димитър

    7 0 Отговор
    От S8+ съм много доволен
  • 12 КоренЧе

    17 1 Отговор
    Самсунг ВИНАГИ са правили по добри телефони от Апъл.
    От личен опит ви го казвам
  • 13 РОНИО

    6 0 Отговор
    Фен съм на Нота, но 3000 лв няма да дам.