Отидете към основна версия

7 441 17

Ford показа как двама души могат да спят заедно в новото Bronco

  • ford-
  • bronco-
  • форд-
  • спане

Компанията демонстрира как новото Bronco може комфортно да настани двама възрастни за една нощ, дори без допълнителни аксесоари

Прероденото Bronco предлага голямо разнообразие от аксесоари, но сега Ford показа още едно негово предимство. И то е, че версията на SUV-то с пет врати има повече място в кабината от прекия конкурент Jeep Wrangler, отбелязва производителят.

Например, когато задният диван е сгънат и предните седалки са преместени напред чак до задната врата, остават 229 сантиметра. Вярно, по диагонал. Но ако измерите разстоянието по страните на каросерията, тогава ще останат 201 сантиметра от облегалките на предните седалки до задната врата, което също е доста добре.

Ford предлага да се възползвате от това разстояние, за да организирате нощувка за двама в новото Bronco. И в същото време напомня, че в края на следващата година за възродениния SUV като опция ще се появи сгъваема задна врата, върху която е удобно да поставяте краката си, докато спите. В този случай мястото за спане ще нарасне с малко повече от 30 сантиметра на дължина.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.

Свързани новини