Отидете към основна версия

9 083 15

Още един евтин китайски телефон излиза на нашия пазар

  • m3-
  • poco-
  • смартфони

Poco M3 e с огромна батерия и 48MP камера

Poco M3 беше представен преди няколко месеца, а в същото време Poco Global излиза като своя собствена марка, независима от Xiaomi. Това се случва, след като 6 милиона телефони Poco са продадени на повече от 35 глобални пазара, което го прави много успешна подмарка. Най-новият им бюджетен телефон може да се похвали с огромна батерия от 6000 mAh, голям 6.53-инчов дисплей и тройна система от камери, оглавена от 48MP основен сензор.

Първият поглед към телефона веднага ви казва, че ви очаква нещо специално. И това е особено вярно отзад. Има двойно покритие, благодарение на доста различното третиране на модула на камерата.

Захранва се от скромния чипсет Snapdragon 662 с графичен процесор Adreno 610. Най-евтиният модел се предлага с 4 GB RAM и 64 GB за съхранение, като малко по-скъпият вариант увеличава капацитета до 128 GB.

На борда има тройни камери, но вероятно можем да очакваме само полуприлични снимки от 48MP основния обектив - 2MP сензори за макро и дълбочина продължават да бъдат съмнителни включвания в бюджетния хардуер. Други забележителни функции включват жак за слушалки, разширяемо съхранение и двойни високоговорители с Hi-Res аудио. Сигурността на биометричните данни също е комплектовано под формата на странично монтиран скенер за пръстови отпечатъци и AI отключване на лицето.

По-интересна обаче е огромната батерия на телефона, която е с капацитет от цели 6000mAh. Тя може да бъде ползвана и като пауърбанк за зареждане на други устройства, но не по безжичен път, а чрез кабел.

Poco се гордее с батерията си, наричайки я най-голямата в класа на M3. Марката твърди, че телефона ще издържи до 5 дни лека употреба, 3 дни умерена и ден и половина тежка употреба. Някои също ще оценят твърдението за 2 години и половина употреба без значително влошаване.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.

Свързани новини