Отидете към основна версия

9 988 67

Автопилотът на Tesla се предаде във Виетнам (ВИДЕО)

  • tesla-
  • автопилот-
  • model x

Системите не можаха да се справят с тежкия трафик

Вече няколко пъти ви показвахме различни видеа в които тестовата версия на автопилота на Tesla се справяше доста добре по различно натоварени улици, като дори тъмнината не попречи на автомобила да стигне сам до зададената му дестинация. Изглежда, че някой вече е намерил пробойна в системите на колата и те все пак не успяват да се справят с натоварените улици на един от виетнамските градове.

Видеото, което е дълго почти 30 секунди показва Tesla Model X, изчакваща в трафика на един от най-големите градове във Виетнам. Кадрите са фокусирани главно върху таблото на американския автомобил, но поглеждайки през стъклото виждаме доста голям брой скутери и мотопеди, които преминават от всички страни на колата.

Системата се справя изненадващо добре и засича по-голямата част от двуколесните превозни средства, но в един момент просто отказва и пуска съобщение, което приканва водача да поеме управлението, заема по-голямата част от екрана. Въпреки, че сме виждали различни видеа в които автопилотът се справя изключително добре в задръствания и смяна на лентите, то явно този път трафикът не му понесе, което от една страна си е напълно разбираемо.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини