Отидете към основна версия

1 785 27

Lada ще продава коли онлайн

  • lada-
  • автоваз-
  • продажба-
  • онлайн

Услугата стартира в Русия

АвтоВАЗ разказа малко повече за плановете си, които ще позволят на клиентите да купуват своите чисто нови автомобили онлайн. Услугата вече работи в Русия и позволява на клиентите да изберат автомобила си от списък наличен в сайта на Lada. По този начин от АвтоВАЗ искат да улеснят клиентите си и да опростят процеса по поръчка и взимане на автомобила.

Услугата започва с избора на кола от близки представителства, а след избиране на желания автомобил, клиента може да попълни всички нужни документи за покупката. Сайтът също така предлага и различни начини за плащане, както частично, така и в пълния размер на сумата.

От Lada поясняват, че услугата включва и връщането на стар автомобил, като клиентът може да получи ориентировъчна оценка за него като попълни нужните данни. АвтоВАЗ предвижда, че това ще намали значително посещението в представителствата на марката и ще улесни клиентите, като остави само едно посещение до представитеслството.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.

Свързани новини

  • Ето я новата Lada

    АвтоВАЗ показа нов кросоувър, носещ обозначението Lada X-cross 5. Новостта беше представена по време на годишната дилърска конференция, която се прове ...
    13.04.2023
    6 385
    41