Отидете към основна версия

3 522 12

Ultra версията на новия часовник на Apple - впечатляваща, но с нищо впечатляващо

  • apple-
  • watch-
  • ultra 2

Apple Watch Ultra 2 получи супер екран и до 72 часа живот на батерията

Интересното е, че тази версия не е претърпяла революционни промени, но новите "ябълкови" топ часовници могат да се похвалят с много ярък екран, интеграция със спортни аксесоари, офлайн използване на Siri и с още няколко други функции.

Новият продукт по отношение на хардуерни и софтуерни характеристики е напълно подобен на часовника Series 9. Но за разлика от стандартния модел, корпусът на версията Ultra все още е изработена от титан, но сега се състои от 95% разтопен, а не добит метал. Друга особеност е новият много ярък екран с 3000 нита.

Часовникът може да се комбинира и с аксесоари за колоездене, например. Сред софтуерните иновации компанията отбелязва нов циферблат, наречен Modular Ultra. Освен това Ultra 2 може автоматично да включва нощен режим в зависимост от условията на осветление.

Автономността също се променя, но само в енергоспестяващ режим. При ежедневна употреба новият продукт ще работи 36 часа с едно зареждане, в енергоспестяващ режим - до 72 часа (12 часа повече от първата версия). Apple казва, че Watch 9 и Watch Ultra 2 са първите продукти на компанията, които постигат пълна въглеродна неутралност по време на производствения си процес.

Другите характеристики на новия продукт остават същите, включително възможността за гмуркане във вода на дълбочина до 40 метра или изграждане на маршрут в непозната местност без онлайн карти. Apple Watch Ultra 2 ще бъде наличен на 22 септември на цена от $799.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини