Отидете към основна версия

5 329 8

Самоходна каравана от Apple, Tesla и Volvo (ВИДЕО)

  • каравана-
  • кемпер

Pebble Flow EV е най-новото изобретение в света на кемперите и караваните

Караваната Pebble Flow е може би най-напредналата в технологично в света. Тя е съвместна разработка на Apple, Tesla, Cruise, Zoox и Volvo и поради тази причина не е чудно, че изглежда толкова страхотно и е пълна с иновативни технологии.

Pebble Flow може да се движи и сама - за целта той е оборудвана с два двигателя, които подпомагат двигателя на колата, която я тегли. Двумоторната система на кемпера включва системата Magic Hitch, която позволява на Pebble Flow да се закачи за автомобила и да се откачи, както и да се намести на избраното място.

Електрическите двигатели се захранват от 45 kWh батерия, разположена под пода на караваната. В батериите има достатъчно енергия за захранване на всички електрически уреди в кемпера. Батерията може да се зарежда с помощта на зарядни устройства, соларни панели и по време на теглене, когато електрическите двигатели действат като генератори.

Pebble Flow може да побере до четирима души. Караваната е оборудвана с душ, тоалетна, индукционен котлон, микровълнова печка, хладилник и 140-литров запас от чиста вода. Компанията казва, че аеродинамиката на Flow е три пъти по-добра от тази на другите ремаркета, въпреки че иновацията е доста голяма: Пътническото автономно ремарке е 7 620 мм дълго, 2 286 мм широко и 2 641 мм високо. Общото му тегло е 2 812 кг. Pebble Flow обаче не е евтин. Цената му варира в диапазона от 109 000 до 125 000 долара. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини