Last news in Fakti

7 Май, 2023 11:09 6 944 7

Нов вид автономни къмпинг ремаркета

  • ремарке-
  • къмпинг-
  • кемпер

Colorado Teardrops, производител на къмпинг ремаркетата Teardrop, представи нова линия електрифицирани ремаркета, Electric Classic (EC)

Нов вид автономни къмпинг ремаркета - 1

EC моделите се предлагат във версии с 2 и 4 места, с батерии от 19 kWh до 38 kWh. Благодарение на системата от литиеви батерии, ремаркетата могат да захранват средностатистическа едноетажна къща за 24 часа.

Нов вид автономни къмпинг ремаркета

EC ремаркетата се захранват от 3500W инвертор и са снабдени с бордово електрическо оборудване, включително нагревател, хладилник/фризер и индукционен котлон.

Нов вид автономни къмпинг ремаркета

EC ремаркетата нямат възможности за зареждане от ниво 2 или ниво 3, но предлагат 110V 20A контакт за ниво 1 на зареждане от ремарке към електрическо превозно средство.

Нов вид автономни къмпинг ремаркета

Вътрешен екран за управление на батерията предоставя цялата необходима информация за електрическата система за лесно наблюдение, а ремаркетата са проектирани да продължават да работят, докато собствениците са на къмпинг, включвайки се, за да осигурят резервно захранване.

Нов вид автономни къмпинг ремаркета

Цената на EC-2 започва от $44 000 с базова 19kWh батерия, докато EC-4 започва от $50 400 със същата батерия. 29kWh батерия добавя още $5500, докато вариантът с 38kWh добавя $11 000 към цената на базовия модел. Colorado Teardrops планира да започне доставки през юли.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИРбушон

    15 4 Отговор
    Малии те това как красиво ще гори.... 😆
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    14 0 Отговор
    Тия доста са се оляли със цените , за каравана със 38 квт батерия искат повече и то доста повече отколкото за Тесла Модел У Пърформанс с два пъти по-голяма батерия !
  • 4 Луда работа

    14 1 Отговор
    Луди цени за ремарке, ма как ли пък не. За тези пари колко години може да ходиш на хотел, без да мизерстваш. Е, вярно е че има една група хора които го наричат релакс….ма какъв релакс е това, когато ни е разрешено да паркираш и преспиваш само на определени и разрешени места. А там са отишли още 100 или 200 други човека които релаксират, пуснали са си яко музиката, овъгляват разни неща на скара, пърдят, чу..к ат се и потенциалният горд собственик на ечуктрифицирано ремарке релаксира по средата.

    Коментиран от #5

  • 5 Гуар

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Луда работа":

    Май говориш за себе си. Аз ходя по други места.

    Коментиран от #7

  • 6 Знайко

    0 0 Отговор
    Доста скъпичко, но ако си в някой ненаселен район и най-близкия хотел е на 350 км , ще ти се наложи да си го теглиш, без нзачение дали ти харесва.
  • 7 Знайко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гуар":

    Почти съм сигурен , че свободното къмпингуване е забранено у нас и в ЕС. Имаш право само на къмпинги и места обозначени за отдих, но за кратко време. Това не означава, че ако дойдат полицаите и няма боклуци а даже си сковал две пейки ще ти напишат глоба, но реално е незаконно да спреш където искаш и да опънеш цирка.