Отидете към основна версия

3 220 4

Електрически мотопед в стила на Tesla Cybertruck на умопомрачителна цена (ВИДЕО)

  • електрически скутер-
  • cybertruck

Приликата на P1 със Cybertruck се забелязва с невъоръжено око

Бруклинският стартъп Infinite Machine представи скутера P1, визуално наподобяващ на Tesla Cybertruck. Създателите обещават, че тяхното творение ще се превърне в стилно и екологично средство за придвижване из града.

Приликата на P1 със Cybertruck се забелязва с невъоръжено око: ъгловата му форма, правоъгълен фар и конструкция от анодизиран алуминий и стомана. Вътре Infinite Machine планира да използва стандартни компоненти за скутери, внесени от Китай.

Разполага с двигател тип главина с мощност 6 kW с максимално ускорение до 88.5 km/h. Но такава скорост е възможна само при отключен режим Turbo Boost, за което е необходим лиценз, а при неналичието на такъв ограничението е 56.3 км/ч.

Рамката съдържа две батерии 72V 30Ah, едната от които е подвижна за зареждане на закрито, а другата служи като резервна за режима на сигурност, като задейства защитния механизъм, ако някой се опита да открадне скутера. P1 предлага и GPS за непрекъснато проследяване на местоположението. Общият обхват е 96.5 км. Очакваната цена на P1 обаче не е никак ниска - 10 000 долара.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини