Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 13:53 3 146 4

Електрически мотопед в стила на Tesla Cybertruck на умопомрачителна цена (ВИДЕО)

  • електрически скутер-
  • cybertruck

Приликата на P1 със Cybertruck се забелязва с невъоръжено око

Електрически мотопед в стила на Tesla Cybertruck на умопомрачителна цена (ВИДЕО) - 1

Бруклинският стартъп Infinite Machine представи скутера P1, визуално наподобяващ на Tesla Cybertruck. Създателите обещават, че тяхното творение ще се превърне в стилно и екологично средство за придвижване из града.

Приликата на P1 със Cybertruck се забелязва с невъоръжено око: ъгловата му форма, правоъгълен фар и конструкция от анодизиран алуминий и стомана. Вътре Infinite Machine планира да използва стандартни компоненти за скутери, внесени от Китай.

Разполага с двигател тип главина с мощност 6 kW с максимално ускорение до 88.5 km/h. Но такава скорост е възможна само при отключен режим Turbo Boost, за което е необходим лиценз, а при неналичието на такъв ограничението е 56.3 км/ч.

Рамката съдържа две батерии 72V 30Ah, едната от които е подвижна за зареждане на закрито, а другата служи като резервна за режима на сигурност, като задейства защитния механизъм, ако някой се опита да открадне скутера. P1 предлага и GPS за непрекъснато проследяване на местоположението. Общият обхват е 96.5 км. Очакваната цена на P1 обаче не е никак ниска - 10 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТА

    5 1 Отговор
    С китайски компоненти пък струва 10000 долара.Ужас. С тези цени няма шанс да се купуват Ел превозни средства.

    Коментиран от #2

  • 2 Станислав

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТА":

    Те не всички са на такава цена ,има чисто нови електрически скутери на цена 2500 лева в Telstar
  • 3 Ироничен

    2 0 Отговор
    Да си ги бутат....
  • 4 шишо

    1 0 Отговор
    Каската правоъгална ли е